Adtraction

Mina mål

Utan vidare utläggning följer här några av mina privata mål för 2017.

Hälsa : Jag behöver vara tillräckligt i form för att leva sjukdomsfri i många år framöver, och orka med den livsstil jag vill leva. Därför skall jag motionera i form av att promenera motsvarande minst 8,000 steg per dag i genomsnitt.

Hälsa : Komma igång med övrig träning (cross trainer) igen, 1-2 gånger i veckan.

Ekonomi : För att lyckas nå frihet måste vi spara och investera. Målet för 2017 är att hålla en genomsnittlig sparkvot på minst 20%, samt att öka totalt depåvärde med minst 20%.

Ekonomi : Få mer utdelningar från portföljen.

Ekonomi : Jag har huvudansvaret för förvaltningen av familjens ekonomi. Det har sina fördelar att fatta affärsbeslut själv, men samtidigt finns en fara i personberoendet. Därför ska jag under året utarbeta en slags ekonomisk handbok. I den skall framgå hur jag analyserar aktier, hur jag fattar beslut och hur en portfölj sköts framgångsrikt, var pengar finns, var försäkringar finns mm.

Livskvalitet : Jag vill unna familjen saker, samtidigt som vi lever sunt och ekonomiskt. I det skall bland annat ingå en lång semester, med gott om tid för barnen och familj.      

Blogg : Fortsatt aktivt bloggande, och jag skall arbeta för att uppnå minst 25,000 sidvisningar per månad under 2017. Jag vill även få fler följare på twitter och facebook.     

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar