Adtraction

Om mig

Detta är min blogg som beskriver en spännande resa mot att bli ekonomiskt oberoende, med ett friare liv. Investeringarna är tänkta att göras i främst aktier, men även andra tillgångsslag beaktas. Förutsättningen är den lön jag får genom mitt arbete, vilket gör att tålamod krävs. Dock vet jag att målet kommer uppnås. Förhoppningsvis förmedlas ett och annat tänkvärt inlägg till er besökare vad det gäller just aktier, investeringar och relaterade ämnen. Jag hoppas även på detta sätt ge mig själv möjlighet att få kommentarer på detsamma. 

Ett syfte med bloggen är utveckla och förbättra min investeringsprocess, men jag hoppas även inspirera andra. Jag kommer analysera bolag, ge synpunkter på sparande, samt följa upp hur vårt sparande utvecklas över tid och i relation till satta mål. Mitt samhällsintresse kommer också genomsyra bloggen. Du är välkommen att följa vår resa.   

http://investera-pengar.blogspot.se/2016/12/aret-som-gick.html

Vill du kontakta mig, så går det bra att skriva en fråga i kommentarsfältet nedan, så hör jag av mig.
Åsikter som uttrycks i den här bloggen är mina egna, och är inte representativa för någon annan. Inget material som framgår av denna blogg ska anses rådgivande eller vägledande för en besökare. Utan en besökare har uteslutande att själv bedöma och analysera materialet på egen risk. Inga utfästelser ska anses ha lämnats om materialet på denna blogg och jag som bloggare skall inte kunna hållas ansvarig för följder av att någon baserat sitt agerande på material från denna blogg.   

16 kommentarer:

 1. Härligt att se att du tagit steget mot ett rikare och framför allt friare liv :) Kan man hitta din nuvarande portfölj någonstans på sidan? Eller dyker den upp framöver?

  SvaraRadera
 2. Den dyker upp lite pö om pö skulle jag tro. Jag planerar inte att redogöra för alla portföljens innehav, då det är ca 60 st i olika delportföljer, blir för mycket. Och jag tror inte heller att någon har något att vinna på att veta min exakta allokering, eftersom var och en i slutänden tar sina egna beslut med sina egna riskpreferenser.

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Jag heter Alexandra och är redaktör på Financer.com. Vi har skapat en topplista för de bästa finansbloggarna 2016 och vi tog oss friheten att nämna er blogg vår lista, då den kvalificerade som en av dessa topp 50 bloggar.

  Ni kan finna inlägget här: https://financer.com/sv/sveriges-50-popularaste-bloggar-inom-finans-ekonomi/

  Tack för att ni skapar värde och delar det med andra finansintresserade!
  Hör av dig om ni inte vill att den ska publiceras i listan. Glad alla hjärtans dag!

  SvaraRadera
 4. Kontakta mig gärna gärna på kontakt@finanso.se

  Mvh VKI

  SvaraRadera
 5. Hej Investeraren, jag är en nystartad bloggare som gärna skulle se att fler fick upp ögonen för det jag skriver om. Skulle du kunna tänka dig att lägga till min blogg i din lista? Gör självklart detsamma från mitt håll :)

  SvaraRadera
 6. Hej,

  Skulle du vilja synas på vår blogglista?
  https://aktiewiki.se/aktiebloggar

  Isåfall får du gärna länka till aktiewiki.se någonstans på din blogg, t.ex. i din blogglista, så lägger vi till dig! :-)

  Vänligen,
  Aktiewiki-teamet

  SvaraRadera
 7. Hi there,

  I am an affiliate manager for a cysec regulated broker and we are looking for quality affiliates in Scandinacia, I have checked out your blog and can see that it has high quality content. Please let me know if you would consider such an arrangement. I can be reached via email (anestis.h@thestarmedia.com) or via skype (live:.cid.2c601def210f1987).

  Looking forward to hearing from you.
  Best
  Anestis Hadjicostas

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Tänkte kolla om du är intresserad av att vi lägger till varandra i våra bloggflöden?

  Pappa betalar? - Bloggen om privatekonomi


  Mvh PB?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut är jag det. Jag lägger till dig nu på min blogg.

   Radera
 9. Hej!
  Du har en inspirerande blogg som jag gärna kommer tillbaka till. Själv är jag helt ny i den här börsvärlden och har så klart mycket frågor. Försöker läsa mig till kunskap och jagar runt på börsen för att hitta det där starka bolaget med låg prislapp. "Nördar" gärna ner mig i finansrapporter om man hittar något intressant. Nu har jag hittat något som verkar föör bra för att vara sant. Vågar inte köpa fast siffrorna ser galet bra ut. Vad göra?

  Mvh
  M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, då skulle jag titta igenom det en gång till, är det något du har missat? Visst har marknaden fel ibland, men den är inte dum.
   När du säger det ser bra ut, vad menar du då exakt? Förstår du vad som driver de siffrorna? Och kommer det bara utifrån att någon annan tipsat om det, då kan du med säkerhet strunta i det. För man måste göra jobbet själv, om man är seriös och ser depån sm en slags affärsverksamhet där det måste finnas en genomarbetad plan bakom alla beslut. Känslor undanbedes i affärer.
   Mvh

   Radera