Adtraction

torsdag 9 november 2017

Dårarnas paradis - relativt sett

Innehåller reklam och annonslänkar.

Den läsare som regelbundet besöker twitter är inte det minsta förvånad, men övriga är möjligen inte medvetna om den intensiva debatt som försiggår i Sverige. Flertalet bloggare har nyligen reagerat på  det senaste, medias moralpanik över skatter. Samtidigt, är det någon av dessa mediapersoner som kan träda fram och berätta om senaste tillfället de valde att medvetet betala in mer skatt än de behöver? Ett enda tillfälle? Jasså, inte det.

I religiösa sekter är detta beteende också accepterat.

Det som nu pågår i Sverige är oerhört otäckt. Först skapar våra politiker ett gigantiskt, troligen permanent, budgetunderskott* via obegränsad bidragsinvandring. Av sådan proportion att vi förutsätts betala allt (sjukvård, äldrevård, skola, bostäder mm...) åt en stor mängd personer som inte ger någon som helst motprestation. Samtidigt tvingas kvinnor föda i bilen, äldre svälter, våldtäkterna eskalerar, kriminaliteten går i höjden, IS-mördare belönas. Det politiskt skapade utanförskapet i Sverige har nu gått så långt att polisen regelbundet attackeras i sina hem, granater kastas, bibliotek attackeras mm. Vänstern och media svarar då med att ignorera det som pågår, kritiker tystas, folk hängs ut i skenavrättningar i den statliga televisionen, folk förlorar sina arbeten p.g.a "inkorrekt värdegrund".

Sverige har idag en Riksdag där det anses vara en merit att i grupp hata ett specifikt parti. Hellre ägna tiden åt att hata och stämpla, än att hantera Sveriges enorma problem. Våra politiker och media är de misslyckade personer som förr i tiden hängde i skolans "tuffa" mobbarkultur. De ser det därför tydligen som helt naturligt att ta med sig dessa rutiner in i vuxenlivet, att förtrycka andra är allt de är kapabla till, tydligen. Är detta Nordkorea eller Sverige? 

När pengarna är slut förutsätter media och politiker att inget problem föreligger, det är bara att begära in mer skatt. På samma sätt de alltid gjort. Det finns idag uppenbarligen inget parti i Riksdagen som anser sig arbeta för medborgarnas bästa, hålla nere utgifter och leverera effektivt och acceptabelt utbyte för skatten. Sverige är nu inne på en oerhört farlig väg, såväl demokratiskt som moralmässigt, när samhällskontraktet raseras. Därför behövs nya politiker, nya partier, nya ideer. Därför har Medborgerlig Samling skapats, Sveriges blivande Riksdagsparti.

*Självfallet pratar jag här om de långsiktiga konsekvenserna av att Riksdagen skapar ett bidragsberoende i stor utsträckning. Det blir ofrånkomligen konsekvensen, oavsett vilka åtgärder politikerna gör för att dölja det faktum att allt färre förväntas försörja allt fler, beroende på den strukturella arbetslöshet politikerna skapat. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar