Adtraction

fredag 1 december 2017

En röst i natten, från dårarnas land

Innehåller reklam och annonslänkar.

Den senaste veckan i dårarnas paradis var betydligt värre än vad någon kunde föreställa sig. Den Socialdemokratiskt ledda "feministiska" regeringen kallade till presskonferens. Det visade sig att Miljöpartiet hade fått ännu en snilleblixt, och satt sig på bakhasorna. Man skulle låta afghanska män stanna kvar i Sverige, även om de saknar giltiga skäl. Uppenbarligen hade ingen i regeringen funderat igenom det mest grundläggande, ingen har kanske talat om för regeringen vad deras arbete innebär?

Är du seriös om du lägger din röst på detta?  De flesta tänker nog på
just en stor boaorm, när man tänker på SocioAlliansen.

Hur många gäller det? Vet ej. Vad kostar det? Vet ej. Finansiering? Vet ej. Vad måste bortprioriteras för att klara detta? Vet ej. Finns det någon konsekvensanalys? Nej. Förutsättningen är att de går klart gymnasiet. Men vi vet ju redan att de nyanländas resultat är katastrofalt låga, av naturliga skäl. Det är en försumbar liten andel av dem som har rätt förutsättningar, ändå ska vi tvingas betala Miljarder för detta. Lärare ska tvingas utstå detta. Kvinnor ska fortsatt utsättas för eskalerande gruppvåldtäkter. Så bygger vi ett framgångsrikt Sverige? Givet allt detta så var det helt naturligt att Centerpartiet godkände förslaget, innan några detaljer fanns klara överhuvudtaget.

För att ytterligare lyfta stämningen så har det i veckan även pratats om ytterligare höjd pensionsålder i Sverige. Vår Riksdag är konsekvent rakt igenom, när det gäller försämrad välfärd och försämrade möjligheter att bibehålla ett framgångsrikt Sverige. Kanske har vi trots allt inte råd att försörja alla i hela världen? Men det gör inget, för Socialdemokraterna har även börjat prata om en flyttskatt, i det fall du vill lämna dårlandet. Det var även uppiggande att granater i veckan kastades emot poliser. En känd svensk tradition, uppenbarligen. Inget nytt.

Tur att vi nu tvingas betala oberoende SVT med skatt, tack Moderaterna.

Vilken tur att vi i Sverige då har en oberoende media, som givetvis granskar regeringen och inte låter dem komma undan? Om det vore så bra, de har varit knäpp tysta. För svensk media är det uppenbarligen helt oviktigt om integrationen blir framgångsrik och att rätt förutsättningar finns, eller att vi ens följer svensk lag. Men oppositionen då? Samma där, största möjliga tystnad.

2 kommentarer:

  1. Huvudet på spiken verkligen. Amnesti för dessa skäggprydda karlar är ju bara för tokigt för att vara sant. Godhetsknarkarna har tagit detta till en helt ny nivå, och som vanligt som du skriver totalt utan konsekvenstänk. Svenskar verkar vara de mest korkade personer som vandrar på denna jord, när de låter sig luras så lätt av dessa figurer som alla av någon märklig anledning är 17 år gamla, och fortsätter vara så i några år... det enda jag kanske kan glädja mig åt är att de får jobba vääääldigt länge om vi säger att medelåldern på de som kommer är ca 28 år, vilket inte är helt otroligt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du glömmer att vi bor i Sverige. Självklart så kommer dom när dom närmar sig pensionsålder att helt plötsligt hitta papper på att dom är födda tidigare än dom har uppgett. Myndigheterna skriver upp deras ålder utan att ställa några frågor eller att det får några övriga konsekvenser och börjar sen betala ut äldreförsörjningsstöd resten av deras liv. Vi, våra barn och barnbarn betalar.

      Radera