Adtraction

måndag 26 mars 2018

Bra semester till rimligt pris

Innehåller reklam och annonslänkar.

Jag har rest en hel del i mitt liv, det har varit något jag gärna lagt pengar på. Men jag har samtidigt rest på ett prismedvetet sätt. Min erfarenhet är att det oftast är tämligen meningslöst att köpa färdiga, paketerade resor, och att ofta blir bättre om man lägger ned lite tid på att välja själv. Dessutom är det rätt kul att läsa på om olika resmål och besluta sig för det upplägg man vill ha. 

Valhaj, Filippinerna.
Jag har genom åren bokat via många olika firmor, och TripX är en av dem jag kan rekommendera. Det som skiljer dem från många andra är att de har tagit bort dyra charterflyg, omfattande administration, reseledare och annat onödigt som fördyrar din resa. I de flesta fall betyder detta att du sparar ordentligt med pengar, jämfört med alternativen.   

2 kommentarer:

 1. Har ingen erfarenhet själv, men att resa lite längre(typ minst en månad) och hyra lgh/hus o.s.v. bör väl vara mest prisvärt?
  Hur har dina resor sett ut?

  Hälsningar,
  mrFIRE svenskafire.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, du har rätt i att man bör fundera över vilken typ av resa man vill ha, vad som passar. Jag har dels rest på dyra, mer specialinriktade grejer, tex öar i Maldiverna. Jag skulle säga att det där ofta är lite överprissatt. Sedan har jag rest runt i månader också i ryggsäck. Det blir billigast, sett per dag, man fixar boende och plan efter hand. Har man barn så passar det där, av naturliga skäl, dock inte. Då vill åtminstone jag resa lite mer strukturerat och via bolag jag redan känner borgar för kvalite.
   Tack för kommentaren.

   Radera