Adtraction

fredag 9 mars 2018

Swedish Fake News

Innehåller reklam och annonslänkar.

Kommer ni ihåg skämtet nyligen, när svensk media gick ut med att de skulle granska falska nyheter inför årets val? Samma media som själv inte gör annat än förmedlar en egen agenda, varje dag, istället för objektiva nyheter.

Snart går Sveriges blivande Riksdagsparti förbi MP i opinionen.

Hur kommer det sig t.ex. att FI får uppmärksamhet som ett tioprocentsparti? Samtidigt råder det en kompakt medietystnad om Sveriges blivande RiksdagspartiMedborgerlig Samling. Skulle inte tro att det är slumpen som tillser en konsekvent frånvaro av rapportering kring detta nya alternativ.


2 kommentarer:

 1. Givetvis är det mera intressant att granska nazistpartier än radikala muslimer, de stackarna kan ju känna sig kränkta om någon skulle ens misstänka att det fpågårs något fuffens bland alla läkare, advokater och sjuksköterskor som ska "rädda Sverige". Ja, nog ger de vår offentliga sektor mycket att göra i alla fall, fast det var nog inte riktigt så man tänkte :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det går en enorm flod av pengar till tex asyljurister i Sverige. Samma jurister som sedan har mage att anklaga oss andra för det ena än det andra om vi ifrågasätter det minsta.

   Det är sorgligt att se hur den styrande minoriteten faktiskt har lyckats bra i sitt uppsåt att tysta de som är kritiska till vansinnet som pågår i Sverige.

   Tack för kommentaren.

   Radera