Adtraction

torsdag 12 april 2018

KTH har spårat ur...

Innehåller reklam och annonslänkar.

Det är med stor sorg jag konstaterar att ett av Sveriges främsta akademiska institut nu inlett sitt förfall. Istället för att koncentrera sig på god utbildning och dess förutsättningar, så är det nu allt mer godtycklig fokus på kön, ras, hudfärg, religion och den "rätta" värdegrunden.


Lyssna gärna på ovan video. Vem blir inte helt mörkrädd av tonen från KTH:s representanter? Det är enligt skolans högsta ledning tydligen helt i sin ordning att kalla in huliganer i syfte att misshandla och skrämma sina meningsmotståndare i värdegrundens namn. Men ve den som sammanställer objektiv fakta inom ett högst aktuellt ämne som våldtäkter och dess orsaker i Sverige.

Hur blev det såhär i Sverige? Jo, ignoranta medborgare får det de förtjänar. Såhär blir det när man ligger på sofflocket och inte bryr sig det minsta om det samhälle man lever i.

Är det någon som tror att Sveriges yttrandefrihet inte är hotad? Är det någon som inbillar sig att den föreslagna grundlagsändringen inte skulle ge väldigt märkliga effekter i detta land?

5 kommentarer:

 1. Hej, jag snappade upp detta igår och satte bokstavligt talat i halsen när jag hörde det. En stor del av min hjärna försökte förneka att det inte var sant, att det var fejkat på något sätt. Samtidigt är jag ju fullt medveten om att det inte är det. Att detta inte har fått större utrymme i media är fullständigt bisarrt. Jag skulle likna det vid den moderna västvärldens förfall. Inte över en natt givetvis men om detta är en av Sverige finaste institutioner (kan diskuteras) håller på med finns det ju inte längre någon som utbildar sig i en kritisk granskande miljö.

  "Kan fakta vara kränkande? Ja därför får man inte presentera vad som helst" ridå!


  Finns så mycket jag vill skriva om detta men blir bara upprörd av tanken att jag inte ved var jag ska ta vägen. Finns det något man kan göra?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag delar din åsikt. Visst finns det något vi kan göra, var och en. Vi svenskar är så konflikträdda, det är förmodligen en av anledningarna till situationen. Men, vi måste sätta det åt sidan, och istället ta denna strid. Det finns strider man inte ska ta, men även de man inte bör undvika, och detta är en av dem. Vi ska inte sänka oss till vänsterns extremt låga nivå, för på den spelplanen vinner de lätt. Men, vi ska utmana dem. Fler måste höja sin röst i dessa frågor och visa att det är ok och att det inte är ok att frysa ut dem som påpekar på orimligheter.

   Medborgerlig Samling är det parti som vill ta denna strid, för landets bästa. Som borgerlig politik borde vara. Moderatledaren är tyvär allt för ryggradslös för att stå upp för dessa frågor.

   Tack för kommentaren.

   Radera
 2. Helt otroligt! Sorgligt. Jag är rädd för att den "politiska korrektheten" kommer leda till vårt långsiktiga förfall på många plan.

  (Nu hoppas jag att han inte åker dit för att ha spelat in samtalen.)

  Mvh

  Egon

  SvaraRadera
 3. Ja, händelser som detta är tyvärr en god indikation på hur illa ställt det är i samhället numera i Sverige. De tar sig allt mer friheter "de goda" och vi måste resa oss upp och stoppa detta nu, innan det är för sent.

  Tack för kommentaren.

  SvaraRadera
 4. Välkommen till Absurdistan.....There´s something rotten in the state of Sweden!

  SvaraRadera