Adtraction

lördag 5 juni 2021

Protestera

I sann populistisk anda så har Socialdemokraterna nu börjat tala till sin främsta väljargrupp, alltså till bidragstagarna och till de som i kriminell anda utnyttjar välfärden. Tydligen är det rättvisa att ständigt ta från de som producerar och bidrar och skänka till de som inte vill bidra, till de som gärna säljer ut sin röst till partiet. De kallar det solidaritet. Partiet som har skapat vad en tidigare politiker benämnde som shit hole country.


Vad som i förlängningen händer med ett land som premierar misslyckande, bidrag och kriminalitet i den stora grad som Sveriges regering nu gör tycks inte vara något som bekommer partiet. Makten måste köpas på kort sikt. Det är dock inte hållbart med politiker som utformar Sverige till en global magnet för kravlös bidragsmigration. 

Sveriges främsta problem är uppenbarligen inte att världens högsta skattetryck är för lågt. Däremot har vi politiker som inte prioriterar kärnverksamhet som vård, omsorg, skola, polis och försvar, pensioner. Det vet var och en som bemödat sig kring att notera hur tillståndet är i vårt land. Skriv under Frida Bratts upprop ,maila din riksdagsledamot och uppmana andra att göra detsamma. Det är nog nu.    

6 kommentarer:

 1. Någon formulerade det som att "kanske Löfven kunde jaga kriminella istället för småsparare"?

  En ganska bra kommentar i mitt tycke. För bara fg vecka hände följande i landet:

  29/5-4/6, 2021

  • 6 mord
  • 13 mordförsök
  • 7 skottskadade
  • 13 knivskurna
  • 9 skottlossningar
  • 2 bombdåd
  • 7 mordbränder
  • 2 blåljussabotage
  • Brandbomb kastad
  mot restaurang
  • 1 kidnappning
  • Våldtäkter
  • Personrån
  • Bilbränder/skade-
  görelse

  Allt ovanstående är alltså sådant som S anser vi inte bör göra något åt, för det skulle ju inte gynna de som röstar på partiet. Således får dessa hållas.

  SvaraRadera
 2. Bra inlägg! Kan tyvärr bara instämma. Socialdemokraterna försöker inte ens representera vanliga hederliga medborgare längre. Jag har självklart skrivit på uppropet och hoppas att väldigt många tar sig tid att göra det för nu får det vara nog, vi har redan ett extremt högt skattetryck. Politikerna MÅSTE göra hårda prioriteringar och det kommer aldrig hända så länge de tillåts fortsätta att bara ta och ta och ta från oss.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tyvärr har Socialdemokraternas partipampar blivit som forna tiders godsherrar. De utnyttjar sina undersåtar, tar, och kräver. Likt rövare och banditer. Allt medans hela samhället runtomkring förfaller.
   Tack för kommentaren.

   Radera
 3. Herrejösses vilket skitprat. Det är ju sånt som spär på segrationen i vårt vackra Sweden. Läs på innan ni yttrar er är ju rent förtal utan någon som helst fakta bakom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. S har via ett medvetet folkutbyte skapat en ny och omfattande underklass, med medföljande storskalig brottslighet.
   Vad menar du pekar på motsatsen?

   Har S en enda konkret politiskt framgång att peka på menar du? Märkligt att de isåfall inte pratar om det, utan istället anklagar allt och alla för nazism. Eller som i ditt fall påstår "läs på" :)
   Tack för kommentaren.

   Radera
 4. Som Margaret Thatcher konstaterade en gång:

  " Socialists don't like ordinary people choosing, for they might not choose Socialism. "

  Hela detta års valrörelse lär nog osa av ovan kategori. Dvs förslag i syfte att försvåra vardagen och livet för vanligt folk.

  SvaraRadera