Adtraction

lördag 13 maj 2017

Bagdag Bob

Ser ni hur bra det går för de etablerade partierna? Om vi bara vänder den här grafen upp och ned, så vinner de 2018. Vad kan egentligen gå fel?

Källa: status.st

Låt oss beakta att konsekvenserna av Riksdagens politik ännu inte synts på allvar ute i landets kommuner, nära dig. Trots sjukskrivningar i offentlig sektor som redan skenar. Men, strax kommer utgiftsbombernas detonation höras allt mer, definitivt redan innan år 2018. Kraftiga nedskärningar i välfärden och höjda skatter, det är vad som väntar. Fråga t.ex. SKL om den saken. Konsekvenserna av gravt misslyckad integration kommer att visa sig allt mer framöver. Arbetslösheten och bidragsberoendet stiger redan i god fart.

Förmodligen kommer Riksdagen även lyckas med bedriften att tvinga fler företag att lämna Sverige av reglerings- och skatteskäl. Utöver att de gör allt de kan för att motarbeta företagare i allmänhet i detta land. Blir Nordea först ut? Vilken bransch blir nästa måltavla?

5 kommentarer:

 1. Du missade nyheterna om att skatteintäkterna har stigit mycket mer än beräknat och att alla räknar med en valfläskbudget nästa år?

  SvaraRadera
 2. Det farliga är ju att på kort sikt kan skatteintäkterna ökas med skadliga åtgärder för ekonomin. Men, konsekvenserna ses mer över en längre sikt, oftast. Att det blir gott om valfläsk tvivlar nog ingen på, oavsett om det finns några pengar eller ej. Mvh

  SvaraRadera
 3. Det ska bli mycket intressant att se vad som händer de närmsta åren när konsekvenserna av tidigare beslut blir tydligare ute i kommunerna. Jag hoppas på det bästa...

  Mvh

  Egon

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas på det bästa, men förbered för det värsta, skulle jag säga.Betydligt fler svenskar behöver ge sig på sina lokalpolitiker, och ifrågasätta agerandet. I tex Täby, Danderyd, Stockholm så vet jag att politikerna medvetet ger äldreboenden till invandrare istället till behövande äldre, i stor utsträckning. Ska vi ha det så? Det är ett otroligt svek emot den äldre generationen svenskar som byggt Sverige.

   Radera
 4. Jean-Claude junker:"vi vet vad som behöver göras, men inte hur vi blir omvalda"...... jippi....... 🙄

  SvaraRadera