Adtraction

torsdag 11 maj 2017

PEAK Vetenskapen om att bli bättre på nästan allt

Inom idrott, forskning eller näringsliv mm. finns det individer med enastående resultat och förmågor. Ofta framställs dessa personer som talangfulla eller särskilt begåvade. Inget kunde vara mer fel. Det visar sig istället handla om långvarig och dedikerad träning. Så vänsterpartister, lägg ned allt ert vurm för rättighetsindustrin, och börja arbeta för era drömmar istället. Det kommer ta er betydligt längre här i livet, och ni kommer dessutom ha betydligt mer kul när ni slipper all er bitterhet. 


Författaren Anders Ericsson har forskat under lång tid inom psykologi. I denna bok får ni ta del av hans intressanta slutsatser om hur vi alla kan bli betydligt bättre, på det vi nu vill. Bokens centrala tema är att "medfödd talang" inte alls räknas lika mycket som intensiv och dedikerad träning. Du lär dig vikten av tron på dina förmågor att bli bättre, och motivationen som behövs. Ge inte upp, och anlita gärna en handledare. Kroppen och hjärnan har en fantastisk förmåga att anpassa sig och att utvecklas inför de utmaningar den ställs inför.  

Ämnet i denna bok är så pass viktigt att det borde vara en självklarhet att ta upp i skolan. Om barnen tidigt fick lära sig om mental attityd så skulle Sverige gå en oändligt mycket bättre framtid till mötes. Helt säkert.

Länk till boken hos Bokus :
PEAK Vetenskapen om att bli bättre på nästan allt

Länk till boken hos Storytel :
PEAK


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar