Adtraction

tisdag 13 juni 2017

Medborgerlig Samling

Denna blogg innehåller reklam och annonslänkar.

Tycker du som jag, att befintliga politiker är fullkomligt undermåliga? Ge då Medborgerlig Samling en chans, ett sunt parti som inte bygger på en framodlad politisk adel via unkna ungdomsförbund. Förfallet i de etablerade partierna har gått för långt och djupt, tiden finns inte att reformera dem, vi måste rösta på nya initiativ.    


För övrigt kan ingen undgå att notera att "oberoende" svensk media har bestämt sig för att få in tokstollarna inom "Feministiskt" initiativ i Riksdagen. Samtidigt bemödar de sig inte att ge Medborgerlig Samling ett uns av uppmärksamhet. Fundera på varför... 
 
----------------------------------
Erbjudande
Fri frakt under sommaren, via nedan länk:
Gymgrossisten SE

Nordens ledande och största e-handelsplats för sportkosttillskott, träningskläder och träningsredskap.

2 kommentarer:

 1. Ptja, tokstollarna inom "Sverige"demokraterna har ju dessvärre lyckats ljuga sig till platser. Vad anser herr skribent om detta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Faktum är att SD hade helt rätt när de var de enda som varnade för konsekvenserna av okontrollerad massinvandring. Senast igår blev Aftonbladet "förvånad" över att Säpo nu uppger att de tappat kontrollen över tusentals potentiella terrorister i landet. Nästa artikel blir förmodligen att Aftonbadet uppges förvånade över sommarens kommande våldtäktsvåg, eller kvinnor som "faller" från balkonger? Feminism på riktigt det?
   Mvh http://investera-pengar.blogspot.se/

   Radera