Adtraction

söndag 11 juni 2017

Catena Media

Denna blogg innehåller reklam och annonslänkar.

Jag har tidigare skrivit om min positiva syn på Catena Media. De satte nyligen sin obligation på en jämförelsevis bra yield, kul att även obligationsmarknaden delar min positiva syn på detta bolags framtid :

De nya obligationerna emitteras till 102 procent av det nominella värdet. Efter emissionen kommer det totala utestående beloppet av Catena Medias obligationslån att uppgå till 100 miljoner euro, vilket motsvarar obligationslånets totala rambelopp. Obligationslånet är noterat på Nasdaq Stockholm och bolaget kommer att ansöka om notering av de nya obligationerna på Nasdaq Stockholm. Likviddag för de nya obligationerna är satt till 14 juni 2017.

Genomförandet av emissionen av ytterligare obligationer stärker ytterligare våra möjligheter att fullfölja vår långsiktiga tillväxtstrategi. Vi tackar våra befintliga investerare för det förnyade stödet och välkomnar våra nya obligationsinvesterare till vår resa i att bli den världsledande leverantören av iGaming-leads med högt värde” säger Robert Andersson, VD för Catena Media. ...

Eller för att citera Pareto Securities:
Catena Media är en av de högst ansedda affiliate-bolag på marknaden och driver marknadskonsolidering.

Länk till Catena Media hos Avanza

----------------------------------
10% rabatt via länken nedan (kod: AJNSE10XEI):
stylepit.se

Du missar väl inte heller deras stora sommar-REA just nu?
STYLEPIT har det senaste inom mode för kläder, skor, sport och accessoarer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar