Adtraction

fredag 3 november 2017

Fortnox

En viktig del av det långsiktiga caset i Fortnox är förmågan att bredda sig och nyttja de starka kundrelationer de nu byggt upp. Jag ser därför med tillförsikt fram emot hur även detta nya affärsområde kommer bidra till värdeutveckling i bolaget framöver. Om du söker ett ledande tillväxtbolag, med bestående höga marginaler, titta då mer på Fortnox

" Fortnox Försäkring, som är ett affärsområde inom Fortnox-koncernen, har anställt Åsa Andersson som VD. Hon kommer att leda och accelerera arbetet med att erbjuda digital försäkringsförmedling till alla Sveriges småföretagare. Åsa har en gedigen erfarenhet från ledarroller inom framförallt bank, försäkring och retail.

- Jag hälsar Åsa varmt välkommen till Fortnox. Hon kommer bidra starkt till att bygga vår verksamhet konkurrenskraftig, med ett stort fokus på nytänkande, tillsammans med sina medarbetare, säger Nils Carlsson, Fortnox VD.

Digital försäkringsförmedling är efterfrågat av Fortnox kunder och är en viktig pusselbit i Fortnox löfte om att vara Småföretagens bästa vän. "

Småföretagens bäste vän. Aktiespararens bäste vän.
Länk till Fortnox hos Avanza

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar