Adtraction

söndag 19 november 2017

Vad fan får jag?

Innehåller reklam och annonslänkar.

I år var det alltså dags igen, en riktig Socialdemokrat tycks aldrig förneka sig. Vad är väl odemokratiska åtgärder, när det handlar om att bevara LO-pamparnas och partiets makt med alla medel?

Tidningen vars värdegrund främjar sexuella trakasserier, systematisk förvanskning av nyhetsflödet, antidemokrati. 

Visste ni att i Kina är det förbjudet med strategispel, om inte Kina är med och vinner? Sverige tycks inte vara sämre, här förbjuder vi helt enkelt Sveriges tredje största parti att synas i valkampanjen. Samma värdegrund som föranledde att de etablerade partierna ingick DÖ för att frångå valresultatets tydliga besked.

Det finns idag få etablerade politiker som vill avveckla presstödet. Detta hänger naturligtvis samman med att huvuddelen av det direkta presstödet går till tidningar med kopplingar till riksdagspartier. Därmed borde vi ändra benämningen på dessa bidrag till partistöd, för det är exakt vad det är. Förutom dessa bidrag har staten även infört ett antal direkta skattelättnader för media. Det är alltså prostitution, eller ska vi kalla det korruption (?), som ligger bakom det faktum att Moderaterna anser att alla skattebetalare ska tvingas finansiera Sveriges Vänster Television.

Anser du att det är dags att stänga bidragskranarna i Sverige? Rösta på partiet som vill åstadkomma detta, Medborgerlig Samling , Sveriges blivande Riksdagsparti.

1 kommentar: