Adtraction

lördag 5 maj 2018

Löfte eller lögn?

Innehåller reklam och annonslänkar.

Först lägger regeringen förslaget om att lägga Miljarder på afghanska män som saknar asylrätt. Män som ljugit sig in i landet, uppgivit falsk ålder, och vars bakgrund vi inte vet något om. Vårbudgeten ska vi inte tala om, merparten av anslagen gick åt på migration, igen. Påföljande veckor griper Säpo ett flertal utländska medborgare för långt gångna förberedelser till terrorattacker i Sverige.

Men, en riktig socialdemokrat skäms inte för sig. Vad är väl en riktig lögn, annat än vardagsmat?


Idag kom så en rad förslag som tagna ur SD's partiprogram. Socialdemokraterna går alltså obekymrat i opposition mot sin egen politik. Detta om något borde väl få väljarna att helt och hållet sluta lyssna på politikernas prat? Nu fattas det bara att Ulf Kristersson, som vanligt, fäller ett uttalande om värdegrund, innan han kör sitt partiprogram genom kopieringsapparaten.

Hur kom det sig att Löfven nu blev rasistisk nazist? Kanske någon från Socialdemokraterna eller oberoende Aftonbladet kan belysa frågan, tack?

Att besluta sig för var man ska lägga sin röst i år borde gå mycket snabbt. Titta igenom vilka vallöften partierna avgav tidigare, och vad som därefter hände. Därefter kan du stryka merparten av alla partier på listan. Förutsatt att du inte njuter av att bli grundlurad eller att du njuter av personer som stämplar dig för fel åsikt.

2 kommentarer: