Adtraction

fredag 1 juni 2018

Tack, ni som står upp rakryggat

Innehåller reklam och annonslänkar.

Jag skrev i förra inlägget att Sveriges media utgör ett hot emot demokratin. Knappt han bläcket torka, innan vår offentligt finansierade SVT gör bort sig grovt igen:Ta gärna en kort stund och lyssna på ovan intervju. Försök att ta in det faktum att reportern ifrågasätter om forskaren ifråga har beaktat att budskapet kan komma att användas i valdebatten! SVT insinuerar alltså, helt oblygt, att fakta i en viktig sakfråga hellre borde ha mörkats. När blev fakta som beslutsunderlag kontroversiellt, och för vilket syfte? Är det rent av så att vår skattefinansierade SVT har en egen, tydlig agenda?

Sveriges media är nu inget mer än en trollfabrik, tydligen. De här fullkomliga galenskaperna måste upphöra, annars kommer det gå oerhört fort utför med vårt rike. Den saken är glasklar. Det är dags att avveckla SVT och presstödet.

5 kommentarer:

 1. Själva rapporten kan läsas på https://eso.expertgrupp.se/rapporter/tid-for-integration/

  SvaraRadera
 2. De försvinner snart.

  MVH

  SvaraRadera
 3. Hmm... en lite ovanlig intervju med långa pauser innan svar/respons kommer. Om han har tagit hänsyn till att det är val är ju faktiskt en intressant fråga (och bra att han inte verkar ha gjort det, eftersom - som han säger - nettoeffekten av kunskap är positiv).

  Mvh

  Egon

  SvaraRadera
 4. Såg detta och kunde inte annat än bli förskräckt. Att se oberoende tv ställa denna typ av frågor för att av helt uppenbara skäl försöka förminska och vrida på det som forskningen visade är oacceptabelt.

  Jag vill verkligen inte betala för detta men vet inte hur man ska få bort det. Jag funderar på att ta upp en gammal god vana jag haft för många år sedan och skriva brev till de politiska partierna. Är givetvis en droppe i havet men jag har svårt att stå på sidlinjen när jag ser detta spektakel få fortgå.

  För övrigt noterade jag att jag inte hade med dig på min blogglista, det är du nu.

  Bra att någon mer noterar vad som händer.

  SvaraRadera
 5. Roligaste jag sett på länge. En helt sakinriktad forskare som försöker förstå en del av hur världen fungerar möter en journalist som bara är intresserad av tyckande och motsättningar. Det är uppenbart att det var journalisten som blev stressad här och också uppenbart att forskaren tyckte hon var osedvanligt korkad :)

  SvaraRadera