Adtraction

tisdag 29 maj 2018

Plagiat

Innehåller reklam och annonslänkar.

Sociala medier gör nu det arbete som svenska journalister borde göra. Ett bevis på detta faktum följer t.ex. nedan:Tycker ni att våra stora dagstidningar inger förtroende, när de lägger sig i svensk politik genom att medvetet förhindra spridning av utvalda kandiderande partiers budskap? Jag skulle vilja påstå att Sveriges media idag utgör ett stort hot emot demokratin som vi känner den idag. De undergräver grunden för det mycket stora årliga mediastödet via skatten. 

Medborgerlig Samlings rättspolitiska program är utformat av kunnig, yrkesarbetande juridisk expertis. Det omfattar ett hundratal konkreta förslag för att förbättra medborgarnas trygghet. Den intresserade kan läsa mer här.

Det är intressant att notera att Moderaterna inte förnekar sig det minsta, de har redan börjat gå ut med ett plagiat av det program som Medborgerlig Samling lanserade för mer än en vecka sedan. Eller ska vi kanske använda den mer politiskt korrekta termen triangulering? I anständighetens namn borde de ange källan till sina förslag, men det kanske är allt för mycket begärt? Vidare så har Medborgerlig Samling budgeterat för förslagen, vilket Moderaterna inte gjort, så bara snack... Rösta på Medborgerlig Samling, ett parti som bevisligen har inflytande redan innan Riksdagen har intagits.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar