Adtraction

fredag 3 augusti 2018

Socialdemokraterna censurerar Youtube

Innehåller reklam och annonslänkar.

Detta är minst sagt häpnadsväckande! Efter mindre än 2 dygn beordrade Socialdemokraterna Youtube att plocka bort dokumentärfilmen om deras skandalösa, men sanningsenliga förflutna. Tack och lov så uppnåddes 190,000 visningar innan dess.

Diktaturers censur som förebild? 
Se filmen ändå, trots skandalen:
Ett folk Ett parti

Notera att ovan version är originalet, även om Youtube nu fegat ur och återskapat länken också. Den här skandalen blir bara värre och värre. Det är för övrigt samma censur som drabbade filmen om KTH studenten i år, han som blev anklagad för rasism för att han påvisade fakta om våldtäkter i dagens Sverige, och därefter hotades att bli avstängd av skolans ledning.

Detta mina vänner, det är den statsdiktatur vi nu lever under i Sverige. Vilken framtid har Youtube egentligen, då man springer odemokratiska vänsterregeringars ärenden så öppet? Vad säger detta om det politiska klimatet i dagens Sverige?... Yttrandefriheten är bevisligen under stark attack idag. Tänk dig för hur du röstar i år.

1 kommentar:

  1. Är inte det minsta förvånad. Mycket av SDs framgångar beror gissningsvis på hur andra partier har behandlat dem, speciellt i debatten om migration runt 2014 och 2015 som man nu med facit i hand ser att SD hade helt rätt.

    S har väl aldrig varit intressanta att ta emot eller bemöta kritik, se bara hur de har hanterat dels brandkatastroferna och dels det enfaldiga förslaget om amnesti för ensamkommande för studier. Trots massiv kritik från sakkunniga klubbade man igenom det hela, och jag har inte hört ett uns av självkritik nu när förslaget stoppas av den ena instansen efter den andra.

    SvaraRadera