Adtraction

onsdag 1 augusti 2018

Socialdemokraternas mörka historia

Innehåller reklam och annonslänkar.

Ta er gärna lite tid och se nedan nyligen producerade film om Socialdemokraternas förflutna:


Är ni fortfarande förvånade över det Expressen skrev idag? D.v.s. att Israel portat Sveriges utrikesminister samtidigt som Palestinas ledarskap gladeligen välkomnar Margot Wallström, vars parti ombesörjt att Miljarder kronor av svenska skattemedel hamnat i terroristers fickor. Antisemiterna i partiet har sannerligen flyttat fram sina positioner senaste åren.

Är någon förvånad över att dagens Socialdemokrater ägnat hela denna valrörelse åt att odemokratiskt och riktigt otäckt brännmärka politiska motparter och de av folket som anses ha "felaktig värdegrund"? Att hota, förnedra och förtrycka sina politiska motståndare är tradition med hundraåriga anor inom Socialdemokraterna. Det är således inte förvånande att Löfven sett det som naturligt att falla tillbaks på detta i sin maktretorik. Det som däremot förvånar är att populisterna inom dagens Centerparti börjat nyttja värdegrundsargument som maktmedel...! Det torde nu vara uppenbart för många att Socialdemokraterna är ett parti som inte skyr några som helst medel för att säkra sin egen makt.

Ett av Socialdemokraternas viktigaste vallöften var att skapa eu's lägsta arbetslöshet, men därefter har partiet arbetat efter helt motsatt mål. Detta samtidigt som Löfven håller sig undan debatter, i syftet att dölja haveriet.


1 kommentar:

  1. Socialdemokraterna har en mycket dålig historia samt att det än idag finns riktigt otäck syn på t.ex judar. När man pratar med aktiva och röstande sossar så märker man att judarna inte står högt i kurs.

    SvaraRadera