Adtraction

söndag 29 september 2019

Rädda klimatet?

Innehåller reklam och annonslänkar.

Först var det den så kallade jämlikheten som Gudrun Schyman och kommunisterna i Vänsterpartiet gick i täten för på sin tid. Det slutade lite si sådär för Sverige. Ett land där vänstermedierna på allvar nu försöker normalisera klankultur, hedersvåld, burka och andra stenålders riter som syftar till att kränka kvinnors rättigheter i samhället. För att inte tala om den lavinartade ökningen av våldtäkter i Sverige. Det sistnämnda är en viktig del i det pågående kulturkriget, där kvinnor ska skrämmas till sin plats och deras möjligheter i vardagen begränsas. Den övriga snabbt ökande brottsligheten (eller ska vi kalla det terror?) ska vi inte ens tala om.   

En ärlig summering av tokdårarnas egentliga syfte.
Never forget, the facts of life are conservative.

Därefter följe massmigrationen, som de ansvariga politikerna i hela Riksdagen (utöver SD) och media torgförde som det enda som kunde rädda Sverige. Det skulle bli oerhört lönsamt, enligt den självgode och alltför välgödde godsherren till chef över LO. En viktig pusselbit i denna strävan kom att bli vikten av att med alla till buds stående medel krossa opposition. Företrädesvis genom social exkludering och hot av de som vågade opponera sig mot sektens agerande. Allt enligt den mycket auktoritära marxistiska och/eller fascistiska lärobokens metoder.

Vi har redan facit, där en tredjedel av Sveriges kommuner hamnat i ekonomiska ruiner och arbetslösheten har skenat bortom all rimlighet mitt i högkonjunkturen. Sverige är idag 1 av 3 eu länder där arbetslösheten stiger och vi är på plats 24 av 28 eu-länder. En fullkomlig katastrof. Ni kanske minns att ett av Socialdemokraternas viktigaste vallöften handlade om just arbetslösheten? Då ska vi även beakta att arbetslösheten idag mäts på ett fullkomligt meningslöst sätt, där siffrorna alltså är gravt förskönade med hjälp av märklig metodik.

De ansvariga lät sig givetvis inte nöjas med enbart detta. I syfte av att avleda medelklassens uppmärksamhet så skapades hypen kring Greta Thunberg. Vi vet sedan tidigare hur vänstern cyniskt nyttjat barnsoldater i krig och tiggeri i olika delar av omvärlden. Nu skulle samma cyniska metoder användas under förevändningen att "rädda klimatet". Som av en slump är det samma människor som tilltalas av detta som de som initialt stod på barrikaderna för en icke fungerande migration, helt utan konsekvensanalys. Som av en slump så kännetecknas agerandet av att få människor att känna omotiverad rädsla, skuld och skam i sina liv även denna gång. Ser ni kopplingen till religiösa sekters agerande? Styr och kontrollera människor genom skrämsel och hot...

En viktig del av det fula spel som pågår är att härska genom att söndra. Att dela upp människor i grupper och sedan hetsa dem emellan. Även det utspel vi sett i veckan från Skolverket får tolkas som en del av detta. Genom att t.ex. frånta elever all kunskap om historien före 1700-talet så skapas en historielöshet och okunskap om den västerländska demokrati vi idag lever i. Samma taktik som nu när Centerns stämma beslutade att utreda ett tredje kön, vilket inte var oväntat då det är en viktig del av vänsterns sjuka och direkt farliga metodik.

Det handlar inte om vare sig jämlikhet, flyktingar eller klimat. Det är en helt ovetenskaplig socialistisk revolution, som nu tom inkluderar undergångsfalsarier där barn skrämmer upp barn. Alla påstådda "lösningar" har nämligen märkligt nog socialistiska förtecken och det saknas helt och hållet konsekvensanalyser och realism. Det finns även ett stort inslag av ekonomisk vinning och korruption i denna påstådda klimatkamp. Kopplingen till globalisterna (inklusive FN, Sida) som styr i bakgrunden är minst sagt obehaglig.

Situationen har nu gått så pass långt att det internationellt pratas om det svenska tillståndet, att Sverige används som ett varnande skräckexempel. En förklaring till att allt detta sker i Sverige är att landet idag saknar möjligheter att utkräva ansvar av politiker och tjänstemän. En annan förklaring är att merparten av politikerna aldrig har arbetat ute i verkligheten. Det blir lätt en dödlig cocktail av sådant.

Tänk efter före... Teckna en inkomstförsäkring innan det är för sent...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar