Adtraction

torsdag 19 mars 2020

Med byxorna nere

Detta inlägg borde jag inte ha behövt skriva. Men, det är verkligen nog nu. Mitt och många andras tålamod med Avanza Bank som motpart har nått bristningsgränsen.

Ännu ett haveri med chattbottar kan nog lösa detta? Det säger ju konsulterna...

Jag har full förståelse för att enstaka tekniska haverier inträffar i sällsynta situationer. Men, när det blir en vana att observera ovanstående lägen, då är en anständighetsgräns passerad. Saken blir inte ett dugg bättre av att notera bankens högsta ledning i media med direkta lögner om hur bra IT-infrastruktur de har och att antalet kunder kan dubbleras framöver utan problem. Förklara gärna för mig hur det ska gå till, när befintliga kunder ser sig tvungna att lämna? Hur är det egentligen ställt med ledningens förmåga att prioritera? Det gödslas med resurser på direkt skit så fort någon kund vill se sin depåutveckling uttryckt i Bitcoin, ett pling i telefonen när en utdelning på femtio ören trillar in på kontot, eller en ny och lite fräschare design på webbsidan.
 
Jag förväntar mig så enormt mycket mer än det Avanza Banks ledning nu presterar. Det sätt ni nu agerar på saboterar helt enkelt ert rykte och era kundrelationer.

5 kommentarer:

 1. Kunde inte sagt det bättre själv.

  Mvh

  Lars

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att höra att så många ändå instämmer.
   Men jag vet inte, nuvarande ledning verkar helt tondöv och tolkar förmodligen synpunkterna som grin och gör ingenting alls åt saken. För detta med försämrad kundservice och IT hos Avanza har pågått väldigt länge nu.
   Tack för kommentaren.

   Radera
 2. Är väl rätt vanligt med överbelastning kring kriser. Blir ju samma som en DDoS-attack. Men håller med helt klart. De borde ju ha en kapacitet som klarar av 99% av deras kunder loggar in och kollar läget ev säljer/köper samtidigt. Så jädrans mycket lär det inte kosta dem. Är snarlikt på Nordea men behövde bara uppdatera en extra gång. Nordnet har jag inte märkt något.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det företag som motiverar sin existens med att "vi är ivartfall lika usla som andra" är i längden dödsdömt.
   Speciellt om ledningen kaxigt pratar om hur mycket de ska växa, samtidigt som befintliga kunder försummas.
   Tack för kommentaren.

   Radera