Adtraction

måndag 27 april 2020

Vd anförande från årsstämman

Ni som har läst det här bloggen sidan tidigare vet kanske att Smålands pärla Fortnox utgör ett av av mina kärninnehav sedan många år? Därför tyckte jag själv det var intressant att ta del av vad förhållandevis nya vdn hade att säga om bl.a. 2019, marknaden, corona samt vad man arbetar med just nu.  

Länk till anförandet

Äger du själv något i Fortnox, och vad tror du själv om detta framtidsbolag?

Länk till Fortnox hos Avanza

2 kommentarer:

  1. Har kollat hur många gånger som helst på fortnox, men alltid tyckt att det varit för dyra. Det var väldigt nära köp i slutet av mars, men blev ändå inte =/ sneglar över pölen på intuit för tillfället. Någonting du kollat på och ändå valt fortnox trots dubbla (eller mer) p/e?

    SvaraRadera
  2. Ett råd vad gäller bolag av typen fortnox är att inte stirra dig blind på dagens pe-tal, för det säger ingenting alls om något. Det är bara historik, men aktier värderas efter framtid. Fråga dig istället var står bolaget om 3-5 år, och vad kommer att driva den utveckling du väntar dig?

    Jo jag tittar i usa ganska flitigt. S&P är tex alltför högt värderad nu för att det ska vara av intresse. Men det finns en hel del annat av intresse där.
    Tack för kommentaren.

    SvaraRadera