Adtraction

måndag 14 december 2020

Årets värsta slöseri 2020

Slöseriombudsmannens årliga omröstning bjuder som vanligt på en salig blandning av slöseri. Skandalöst, allvarligt eller bara allmänt löjeväckande idioti. De har valt ut 10 bidrag med potential att bli årets värsta slöseri 2020 ,så gå gärna in och rösta via nedan länk.

Som ni själva ser så tycks det inte finnas någon gräns alls för vad våra folkvalda och deras arme av tjänstemän kan ställa till med runt om i Sverige. Tio års fängelse för vanskötsel av allmänhetens medel, alternativt livslång återbetalningsplikt vore lämpligt för att få ett slut på vansinnigheterna i dagens Sverige. Tydligen måste det även till begåvningstest för att sålla bort alla de som hamnat på fel plats i det offentliga. Vad tycker du?

https://skattebetalarna.se/arets-varsta-sloseri-2020/

5 kommentarer:

 1. Man undrar vad gårdagens SMS kostat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vad ska man säga? Bra gjort där, nu är allt med covid löst tack vare framsynt digitalt agerande från vår store ledare, eller?
   Men jag är helt säker på att S kommer vända även den katastrofala hanteringen av covid till något av ett internationellt föredömme, enligt partiet, i ledarskap.
   Tack för kommentaren.

   Radera
  2. Bekostats av operatörerna, enligt Krisinformation.se

   Radera
  3. Ja, men då så. Subventionerat av respektive aktieägare alltså. Då är det inte längre slöseri med vare sig tid, resurser och pengar, eller ? Tack för kommentaren.

   Radera
 2. Jag kanske var lite elak i ovan kommentar mot vår (s)tore ledare? Det är ju nu han visar hur stort hans ledarskap är och presterar på toppen av sin förmåga. Ett sms där folk ombes infomera sig, lite drygt ett år efter att pandemin inletts. Starkt. Snacka om valuta för skatten?

  SvaraRadera