Adtraction

fredag 5 november 2021

CoinShares

Jag har skrivit om CoinShares tidigare på bloggen, då jag anser bolaget är ett bra alternativ för de som vill få exponering mot krypto på ett riskmässigt balanserat vis. I nedan klipp kommenteras veckans rapport.

Jag passar även på att länka till en extern analys för den som vill läsa lite mer. Äger du kanske aktier i sektorn? Om inte, varför? 

Länk till CoinShares hos Avanza 

3 kommentarer:

 1. Nej, inte aktieägare. Försökte däremot vara kund hos CoinShares, men det gick bara inte. Lite dålig kundtjänst någon gång står jag ut med, men när allt är skit hela tiden klarar jag inte att tumma på min integritet tillräckligt mycket. De svarade inte på mina (ganska enkla) frågor, så jag skrev dem igen, förtydligade dem och försökte till slut dumma ner samtalet till deras nivå innan jag gav upp.

  Därmed inte sagt att det måste vara en dålig investering. Folk gillar ju skit :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu tror jag bestämt att du blandar ihop detta bolag med något helt annat. Att bli kund innebär nämligen bara att du trycker på köpknappen på tex Avanzas krypto etf:er. Jag skulle vilja påstå att likviditeten i deras produkter överträffar mycket annat rejält, speciellt i tider av hög volatilitet på kryptos.
   Mvh investera-pengar.blogspot.com

   Radera
  2. Sedan har de alltid svarat på frågor via investor relations till mig på ett bra vis. Kundtjänst?

   Radera