Adtraction

fredag 5 maj 2017

Fortnox

Fortnox erbjuder numera ett stort antal produkter under sitt bälte (10 tal om jag inte missminner mig). Jag missade nästan att innovationen fortgår och att de lanserade ännu en spännande nyhet igår:

Fortnox kommer i höst att lansera ett program för lagerhantering och söker nu pilotkunder för att testa programmet. Testperioden är väsentlig för utvecklingsarbetet och en del i Fortnox agila arbetssätt där kundernas önskemål tas in i ett tidigt skede. Interaktionen med kunderna är viktig för att säkerställa funktionalitet och användarvänlighet.
Fortnox Lager kommer att innebära ökad effektivitet för många kunder som använder sig av order- och fakturaflödet, och öppnar för möjligheten att hantera hela sin verksamhet under ett tak. ...
Att kunna erbjuda det som en del av vårt utbud innebär att vi kan ge alla våra kunder som behöver någon form av lagerhantering en riktigt bra och integrerad helhetslösning. Vi vet att detta är något som efterfrågats länge, säger Nils Carlsson, VD på Fortnox.
Fortnox Lager planeras att lanseras i en basversion efter sommaren med funktionalitet som täcker de flesta behoven för mindre företag.
Fortnox har verkligen gjort ett bra arbete med att leverera innovativa, kundvänliga produkter och ta marknadsandelar. De har breddat verksamheten på ett bra sätt, vilket bådar gott för framtiden tycker jag. Jag gillar sannerligen skalbarheten och stabiliteten i deras affärside.


----------------------- 
15% på ditt första köp (adlink, kod: WELCOME)
Stayhard SE

Kläder som du älskar och som matchar din livsstil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar