Adtraction

onsdag 21 juni 2017

Smartare än en ekorre?

Är det sunt att våra politiker enbart slösar? Ja inte bara slösar, utan de lånar dessutom för att slösa. Det vore en sak ifall de slösade på vår välfärd, men så är inte fallet numera.

Än värre blir det när regeringen samtidigt pratar om EU direktiv och skatter i syfte att styra företags skuldsättning. Det verkar inte bättre än att regeringen vill få bort all form av kapitalintensiv verksamhet, och därmed jobb, från Sverige. Småföretag göre sig inte heller besvär, vi slår ihjäl dem med regler och skatter direkt.

Magdalena Andersson anser att små företag inte påverkas av de nya reglerna då de enligt henne i stor utsträckning finansieras med eget kapital.

Det är skrämmande med en finansminister med så otroligt banal och usel konsekvensanalys!


Det har gått så långt, att det är många som bävar för landets framtid i Sverige. Och, vi kommer inte finnas där för att ta notan när ni behöver det, det är en sak som är helt säker. För den som inte har respekt för pengar förtjänar inte stöd.
--------------------------------------- 

10% rabatt på hela köpet via nedan länk (kod: quicktest10):

Quicktest erbjuder säkra och enkla hemmatester, många av våra tester kan upptäcka orsaker bakom några av de vanligaste folksjukdomarna i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar