Adtraction

onsdag 12 juli 2017

Volati

Innehåller reklam och annonslänkar.

Jag köpte preferensaktier i Volati när de noterades, vilket har utvecklats till en riktigt bra affär med ca 32% totalavkastning på något år. En av anledningar till att jag köpte var att jag bedömde att marknaden ansatte en riskpremie som sannolikt skulle sjunka med tiden, speciellt med tanke på kommande börsnotering men även bolagets fina historik. Det erbjöd mig även en diversifiering emot preferensaktier i fastighetssektorn.  

För en tid sedan dök det upp en tryckt bok i brevlådan från Volati, där de presenterade sin verksamhet 2016 på ett bra vis.Det här bolaget har bevisat sig genom en riktigt bra historik sedan 2004. Affärsiden påminner lite om t.ex. framgångsrika Indutrade eller Lagercrantz. Kassaflödet ser starkt ut och ger sannolikt utrymme för bra förvärv framöver. Däremot uppfattar jag att de för närvarande sparar lite på krutet, då de vill förvärva till bra priser. Därmed tror jag att den otåliga aktiemarknaden kommer erbjuda bättre ingångspriser i aktien framöver, än i nuläget. 

Länk till Volati hos Avanza
----------------------------------------------


Vi erbjuder prisgaranti vilket gör att konsumenten kan vara trygg med att vi erbjuder de bästa priserna på våra produkter. Samtliga produkter har även fri frakt.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar