Adtraction

fredag 5 januari 2018

Men 2018 då?

Innehåller reklam och annonslänkar.

Jag ger inte nyårslöften, för det är en meningslös aktivitet. Däremot tror jag det är viktigt med målsättningar för det man önskar sig. Att formulera sina mål, och dela dem med andra, gör oss enligt forskningen mer benägna att sätta igång och nå dem. Mål som kan kopplas till något som betyder något för oss på ett personligt djupare plan är bra. Det kan vara en grundläggande värdering om hur vi vill leva vårt liv, eller ett önskemål om hur vi vill att vår tillvaro ska se ut. 

Det som kunde vara Riksdagens måtto, med tanke på situationen de skapat... 

Under kommande år kommer jag att sikta på 2-3 blogginlägg per vecka, förutsatt att inspirationen och tiden finns där. Det tror jag blir en lagom nivå, samtidigt som det nu finns gott om gamla inlägg i arkivet för den som önskar läsa oftare än så. Övriga mål är uppdaterat här på bloggen, och ganska i linje med tidigare.

Eftersom 2018 är ett av de viktigaste valåren på länge, så kommer det att synas på bloggen. Jag vill göra mitt för att försöka påverka i rätt riktning. Skulle det ändå inte gå väl, så finns en långsiktig möjlighet, att lämna landet, för jag vill leva i ett välordnat land där utvecklingen går åt rätt håll och där politikerna respekterar skattemedlens syfte. På det mer personliga planet, så har nu en slags dröm börjat ta en mer konkret form, med en väg mot målet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar