Adtraction

fredag 15 juni 2018

Spiltans substansvärde ökar, igen

Innehåller reklam och annonslänkar.

" Nytt substansvärde för Spiltanaktien inför junihandeln på Pepins.com uppgår nu till 18 649  kr/aktie. Vid senaste substansberäkningen den 18 maj fastställdes substansvärdet till 15 861 kr/aktie och kursen sattes då till 12 500 kr/aktie. "  

Detta samtidigt som handelskursen denna gång nu är fastställd till 13,500 kr per aktie, och handeln via Pepins pågår tills på Måndag. Så passa på att göra en fantastisk affär, du med. Köp Paradox på rea via Spiltan, och få resten av Spiltans innehav i princip gratis..."...Veckans nummer av Börsveckan går igenom svenska investmentbolag och Spiltan har historiskt haft den bästa avkastningen med en totalavkastning på 1673 % de senaste fem åren (näst bäst är Bure med 392 %). Man kan också notera att de bolag som har de mest fokuserade portföljerna har haft den bästa avkastningen. Börsveckan konstaterar också att investmentbolag med onoterade bolag har en stor potential när bolagen säljs eller börsnoteras och tar Spiltans notering av Paradox som ett exempel. ..."

"... Notera också att år 2012 hade övriga innehav i Spiltans portfölj ett värde på ca 200 miljoner kronor. Portföljen exklusive Paradox är idag ca 1 miljard kronor så Spiltan har en spännande portfölj av noterade och onoterade bolag. ..."

Länk till Paradox hos Avanza

2 kommentarer:

  1. Det här är intressant. Extra intressant är att jag lyckats vara med på denna resa - ett litet "hobbyinnehav" som nu blivit mitt allra största. Ibland har man tur.

    Mvh

    Egon

    SvaraRadera
  2. Förstår inte riktigt hur det går till på Pepins, för man över pengar först när ordern är fylld?

    SvaraRadera