Adtraction

söndag 22 juli 2018

Vart går skatten?

Innehåller reklam och annonslänkar.

Det enda positiva med denna sommars stora bränder i Sverige är att det torde medverka till att förtydliga bilden av det som händer i Sverige. I princip alla av detta lands grundläggande samhällsfunktioner har medvetet eftersatts, under lång tid. Istället ägnar sig våra politiker åt att leka värdegrundspoliser och att gödsla med skatterna på oväsentligheter. 

Thank you Poland, for helping sorting out the complete fuck up in Sweden.

Kanske borde vi be även Polska polisen om krishjälp, för att komma tillrätta med det skenande antalet offentliga skjutningar eller massvåldtäkterna? Eller inspiration för att komma tillrätta med den politiska ledningskrisen?

Tänk efter hur du röstar i år. Sverige är som synes i akut behov av förnyelse av ledarskapet, med fokus på kärnområden i samhället. I landet med världens högsta skattetryck så är det sannerligen inte tillgängliga medel som är problemet, utan frånvaron av prioriteringar

2 kommentarer:

  1. Instämmer i din analys broder. Morgan Johansson har dessutom förolämpat polska regeringen och kallat dem okvädningsord (rasister) så sent som för två år sedan. Nu kommer polackerna och hjälper oss, intressant att samma minister är högst ansvarig för att bränderna inte stoppades redan i början. Sossigt och reaktivt. Tvi

    MVH

    SvaraRadera
  2. Det är nog många som undrar var våra pengar går till.
    T om politikerna verkar ha förstått att folk börjar undra nu, därför viss svängning nu inför valet i frågor som tidigare inte tidigare tycktes var ok att ta upp :)

    SvaraRadera