Adtraction

fredag 17 augusti 2018

Ny granskning av V historia

Innehåller reklam och annonslänkar.

" Det är helt obegripligt att svenska väljare och Vänsterpartiets medlemmar inte känner till partiets och kommunismens mycket mörka historia  :


... Sveket mot demokratirörelsen höll på i årtionden. "

Lyssna gärna på ovan, från en som vet från insidan. Hur kan stora delar av svenska folket och media ställa sig bakom kommunisterna i Vänsterpartiet? Hur kan Löfven acceptera dem som regeringsunderlag?

Partiledningen i dagens Vänsterparti vågade inte ens närvara i studion ovan. Det kanske inte är så konstigt, för de tar inte heller avstånd när deras ungdomsförbund stör allmänna möten eller misshandlar valarbetare. Betänk att tillämpande av våld återfinns i deras agenda än idag, till och med skriftligt. Ta gärna en titta på Vänsterpartiets kandidater och deras bakgrund idag, det är skrämmande. Terror, antisemitism, antidemokrater på löpande band. Allt välkomnas tydligen.

Dagens Vänsterparti har inte tagit avstånd från romantiserandet av våld och revolution, tvärtom så frodas dessa tankar mer än någonsin under partiets officiella yta. Det syns, om inte annat, i det mycket obehagligt aggressiva sätt partiets kandidater kommunicerar på. Eller hur de med Stassi metoder jagar och förföljer sina motståndare i Sverige än idag (#jagärhär och liknande). Hur många svenska journalister är inte aktiva i dessa vänstervridna nätverk? Därav ingen diskussion i media.

Är det ett sådant Sverige vi ska ha? Media tiger, d.v.s. de är av samma åsikt, då det fina värdevåldet tydligen är högst önskvärt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar