Adtraction

onsdag 16 januari 2019

Molotov-Ribbentrop-pakten

Innehåller reklam och annonslänkar.

Sverige har i princip upphört som normalt fungerande nation. Hur kan jag påstå något så absurt?... Vad är det för fake news egentligen?


Ja, det jag syftar på är bland annat att säkerhetspolisen i veckan twittrade ut ovan besked. Då kan man ju tro att landets politiker, polis, militär, media och övriga myndigheter omedelbart skulle ha satt sig i högsta beredskap, i syfte att snabbt lösa problemen. Men icke, i vårt land händer istället vadå? Jo, ingenting. Det förs förvisso en debatt om att inte svartmåla vårt land, för det är där det stora problemet tydligen ligger. Krävs det att politiker eller journalisters närmaste måste avrättas i ett attentat, innan de styrande agerar? För de vanliga människor som t.ex. avrättades på Drottninggatan saknade uppenbarligen helt ett människovärde, då ingenting gjordes därefter. Vårt land förmår inte ens stoppa det faktum att den mördade lilla flickans grav skändas upprepat.

Mot ovan bakgrund är det naturligtvis inte heller förvånande att vår cirkus, förlåt jag menar Riksdag, nu genomför den mest bisarra så kallade regeringsbildningen någonsin.


Likt Molotov-Ribbentrop-pakten existerar nu ett för omvärlden hemligt avtal som ska ligga till grund för styrningen av Sverige. Vad är det för bananrepublik, där partier för hemliga samtal med varandra som ska ligga till grund för regeringsbildningen? Vad har de egentligen att dölja? Samtal som det före detta borgerliga regeringsunderlaget säger sig inte behöva ta del av. Vad hände egentligen med demokratin, hur kunde det gå så otroligt fel så snabbt? Jag har tidigare sett människor gå förlorade till sekter. Sveriges Riksdag är idag en liten sekt, avskärmad från omvärlden.

En företagare som gör upp hemliga avtal i syfte att begränsa konkurrensen hamnar i fängelse, pga kartellverksamhet. Men våra politiker bör gladeligen skriva hemliga avtal i syfte att begränsa demokratin?

Som grädde på moset så förutspår jag att Löfven kommer släppa in Ygeman i värmen igen. För Sverige har trots allt inte en fungerande opposition som säkerställer att säkerhetsrisker och kriminella inte tar plats i ledningen. Denna gamla Socialdemokratiska paradgren. Björklund lär väl även vara förtjust i en fortsatt utrikespolitik som motarbetar judar och bekantar sig med diktaturer.

Vi kommer att få ett omfattande inflytande under mandatperioden säger nu kommunisterna. Lycka till med att förklara detta i nästa val säger jag till Centerpartiet och Liberalerna. Fast, ni kanske planerar lika mycket valfusk som vänstern ägnade sig åt i sista valet, i hopp om att det inte sker några åtgärder då heller?

1 kommentar:

  1. Det tog inte lång tid innan du blev sannspådd. Nu är Ygeman tillbaka igen. Sjukt vilka pajaser som styr landet...

    SvaraRadera