Adtraction

måndag 14 januari 2019

Seafire - Investor day Dec 2018

Innehåller reklam och annonslänkar.

Om ni är intresserade av onoterat och/eller småbolag så bör ni lyssna på nedan presentation av Seafires grundare och vd:


Sedan denna presentation har de gjort ytterligare ett lite större förvärv, och som ni hör så planeras för en gedigen och lönsam tillväxt kommande 3-5 åren. Än så länge så har de exekverat i linje med den plan som beskrivs ovan, så det finns som jag ser det en god möjlighet att de faktiskt lyckas nå 500 miljoner i omsättning inom angiven tid. Med den nivå på multiplarna som de kan förvärva mindre onoterade bolag till så skapas möjligheterna för en avkastningsnivå betydligt högre än börsens på längre sikt.

Länk till Seafire hos Avanza

7 kommentarer:

 1. Kul att få uppdateringar om lilla investmentbolaget Seafire. Som du vet äger jag en liten stek i det. Jag gillar dem även om jag är lite tveksam till lånet vid deras senaste köp.

  Aktiepappa - en blogg om ekonomi och aktier

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, med den bakgrund ägaren har så är de ju inte främmande för belåning för att bygga bolaget. Å andra sidan så tror jag nog de har ägare som medger att mer kapital kan tas in vid behov från aktieägarna.
   Tack för kommentaren.

   Radera
 2. Hej investeraren, drommaren här :)

  Jag håller på och bygger min blog roll på min hemsida just nu och tänkte lägga in din blogg. Har du lust får du gärna länka tillbaka!

  Vi hörs!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det beror väl på vad det är för en blogg du har, om det är något jag läser så ska jag överväga det.
   Tack för kommentaren.

   Radera
 3. Intressant video men han säger ööuum så ofta så det blir jobbigt att lyssna på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag tänkte med på det faktiskt. Nästan så det gav ett lite slött intryck :) Men, nu vet jag att han är den målinriktade arbetstypen.
   Tack för kommentaren.

   Radera