Adtraction

söndag 17 februari 2019

Nordkorea eller Sverige?

Innehåller reklam och annonslänkar.

Seriöst, vad är det som händer i dagens Sverige?

Det räcker inte med att Sveriges utrikesminister är portad från Israel?

Sverige har en statsminister som efter valet skickar ut försöksballonger om att göra sig själv svårare att avsätta. Samma parti som nyss inlett eu-kampanjen starkt, genom att prata om att de själva är det enda parti som är en garant mot fascism och nazism. Den här skandalen sker även tätt inpå att den tredje kvinnan i Sverige har avsatts från sin officiella post i samband med att de uttryckt en vilja att komma tillrätta med islams extremistiska sidor och kvinnoförtryck. Försök ta in detta, Sverige är nu ett land där folk blir av med jobbet beroende på åsikt. Lägg till detta ministrar som vänslas med den Iranska regimen i det fördolda, på familjetillställningar. Nordkorea, någon?...

I närtid blir det intressant hur denna regering kommer hantera det stora antalet IS-mördare som nu är på väg åter till Europa. Svenska politiker och media har hitintills inte haft några problem med att kalla folk, vars åsikter de inte gillar, för bruna-råttor. Men tonen mot terrorister är däremot viktig.

Har Socialdemokraterna inte alla hästar hemma, eller är det bara maktfullkomlighet? Nästan svårt att avgöra faktiskt. Klart är dock att det forna arbetarpartiet nu istället inriktat sig helhjärtat på en ny växande väljargrupp inom islam. Oavsett konsekvenser för Sverige, så är det istället här partiet nu tror sig kunna säkra makten.

Klart är även att Sveriges Riksdag utvecklas allt mer i en totalt verklighetsfrämmande, maktfullkomlig och totalitär riktning. Efter att ha förolämpat, hotat och skrämt en oroad befolkning med brunstämplingar under många år, så har man nu övergått till att med samma groteska metodik förstöra landets rykte än mer internationellt.

Det måste bli ett slut på Socialdemokraternas och övriga Riksdagens smutskastning och baktalande av den egna befolkningen. Det räcker nu! Hör ni det Björklund och Annie? Sök hjälp. Ert sektliknande och otäcka beteende är långt ifrån friskt.

4 kommentarer:

 1. Vidrigt!
  Det går åt helvete för Sverige, synd.
  /M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, utvecklingen är definitivt inte åt det positiva hållet i nuläget. Varken i samhällsdebatten, eller i ekonomin.
   Tack för kommentaren.

   Radera
 2. Japp. Väntar bara på att sosseriet och stödhjulet Lööf ska börja hitta nya vägar att konfiskera det som sparats istället för att konsumeras...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske det. Under tiden plundrar de välfärdssystemet i Sverige.
   Tack för kommentaren.

   Radera