Adtraction

söndag 24 mars 2019

Är det sant?

Innehåller reklam och annonslänkar.

Tydligen var veckans stora snackis att KD bestämt sig för att prata med samtliga partier i Riksdagen.
Kan det beskrivas tydligare, hur djupt skadat Sveriges demokratiska system är idag? Nationen leds av farliga människor som helt saknar gränser för sitt agerande, när det kommer till att säkra makt.
Jag förstår att vänstern blir fullkomligt hysterisk av detta, för all deras makt utgår ifrån att borgerligheten inte vill realisera sin egen politik. Därav de stora orden om fascism, nazism och rasism.

Du sparar väl pengar genom att inte ta del av Sveriges propaganda (media)?

Inte så konstigt att Socialdemokraternas kongress inte lanserar nya viktiga ideer för Sveriges bästa. För de har nämligen satsat allt sitt krut på den enda ide de har. Den om att utmåla samtliga motståndare som bruna.


Aktivistattityder som på sin höjd representerar några få procent av svenskarna har blivit mittenpolitik i Sverige. Tänk om JÖK-gänget istället kunde bli lika upprörda över t.ex. den pågående krisen i äldrevården? Det är dags att sluta med politiska låtsaslekar och istället fokusera på riktiga samhällsproblem. Är man trygg i sina värderingar så kan man samtala med alla.

" We usually try to defend or sell our ideas. What if we treat them as rough as possible? Challenge yourself: What would be the opposing view? If they stand up to that test, then they are worth pursuing. "

Vad säger du, håller du med om min nyanserade kritik?

7 kommentarer:

 1. Nu var jag inte om det är särdeles nyanserat, men jag håller med dig ändå!

  Mvh

  Egon

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, du kanske har rätt, jag la fram en lika mångsidig bild som SVT :) Men kul att du håller med.
   Tack för kommentaren.

   Radera
 2. Nyanserad kritik? Jag utgår från att du är ironisk. Du låter som min mor som, när hon upptäckte internet, plötsligt menar att världen håller på att gå under. Plötsligt var hon "expert" på allt gällande vård, polis och landets ekonomi och politik. Vilka "riktig" samhällsproblem tycker du dig veta att riksdagen inte "upprörs" över? Kanske dags att själv bli politiker och "ställa allt till rätta" om du tror det är "enkelt"?

  SvaraRadera
  Svar
  1. De politiker som nu sitter i sekten (Riksdagen), för att berika sig själva på andras bekostnad, måste kastas ut från köttgrytorna handgripligen. Därför är jag medlem i Medborgerlig Samling.

   För det andra måste politikerna vara både blinda och döva samtidigt, om de tror medborgarna inte märker hur snabbt samhällskontraktet nedmonteras idag, samtidigt som våldet ökar lavinartat.

   Tack för kommentaren.

   Radera
 3. Den svenska demokratin kan verkligen diskuteras när en femtedel av folkets röster ignoreras. KD:s utspel var väntat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det sorgligaste tycker jag nästan är hur Moderaterna väljer att hantera läget. De smit undan med svansen mellan benen som en hund, och lyder sedan LÖfven. Reinfeldts eftermäle är så hemskt att se.
   Tack för kommentaren.

   Radera
 4. Håller helt med!
  /M

  SvaraRadera