Adtraction

tisdag 12 mars 2019

Var inte rädd?

Innehåller reklam och annonslänkar.

Det är som någon slags märklig ond dröm, som inte vill ta slut, att leva i dagens Sverige. Vår regering har nu motvilligt skärpt terrorlagen och gjort det kriminellt att delta i en terrorgrupp. Detta alltså först 18 år efter 9/11. Eller skärpning? Det ger högst 6 års fängelse och lagen kan inte användas retroaktivt så IS-terrorister kan inte dömas. Dessutom krävs det t.ex. filmbevis. Låt det sjunka in... Sverige är idag för IS vad Argentina var för nazisterna. Varför? Den svenska rättsstaten har upphört, nu är det även konsekvensfritt med massmord.

Som om ovan inte vore nog, nu överöser Sveriges media oss dagligen med snyfthistorier om hur synd det är om alla dessa IS-honor, och hur fredliga och ofarliga de egentligen är. Och tänk på barnen!

Sverige behöver inse allvaret. Hur många Jihadister tål landet?

Vi vet redan att det är anmärkningsvärt många av de som återvänt från Syrien som har begått vidriga brott i Sverige. Vad händer när även vapentränade barn, som lärt sig döda och skära halsen av andra som tycker olika, placeras i svensk skola? Vad händer när de växer upp som tonåringar i ett svenskt samhälle som redan är djupt skadat av kriminella gäng? Är svensk barnomsorg och grundskola redo för detta? Vad säger du Annie Lööf, du som bär det ansvaret på dina axlar? Stefan Löfven?

Vilken framtid vill du ha för dig och dina barn? Vill du kanske återställa lag, ordning, trygghet och samhällskontrakt? Gör då slag i saken och rösta in Medborgerlig Samling i eu och nästa gång till valet i Sveriges Riksdag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar