Adtraction

torsdag 25 april 2019

Its a keeper

Innehåller reklam och annonslänkar.

Igår passerades en av årets höjdpunkter, alltså rapporten från Fortnox. För att reda ut det här så får vi nästan titta närmare på definitionen av keeper :

" Someone who would make better marriage material than baby momma material. 

Someone who you'd likely spend the rest of your life with if you found him or her. 

If there were more keepers in the US, the divorce rate would be MUCH lower!!! "

Det är nästan inte så mycket annat att säga än förra gången.

Vackert.

Antalet kunder ökar, orderstocken ökar bra, arpu stiger. Väl godkänt på antalet nöjda kunder även om det finns viss bättringspotential där. Småföretagens bäste vän levererar.

I övrigt skulle jag gärna se att ledningen lyfter sig i kragen och gör ett ordentligt omtag vad beträffar kommunikationen med ägarna. Som på den gamla goda tiden, då det var tämligen enkelt att utifrån budskapet, och en bedöming av trovärdigheten, förstå visionen eller vart man ämnade ta sig på 5-10 års sikt.

Länk till Fortnox hos Avanza

2 kommentarer:

 1. Började köpa lite 2017 och är nu en kursdubblare i portföljen. Dock har vägen inte varit helt rak med insideråtal av tidigare vd:n och storägaren Hallerup.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fast det där åtalet var väl lite av ett vanligt dåligt svenskt skämt, och han friades väl också. I övrigt har vi Hallerup att tacka för att han stod emot styrelsens försök att sälja bolaget för ynka 25 kr per aktier för några få år sedan. Han är en skön snubbe.
   Tack för kommentaren.

   Radera