Adtraction

lördag 6 april 2019

Miljörörelsens skrämselpropaganda

Innehåller reklam och annonslänkar.

Har ni också reflekterat över det här med den ökade aktivismen? Omfattande skrämselpropaganda, där miljötomtarna inte ens drar sig för att nyttja utsatta barn. En total frånvaro av öppen debatt byggd på vetenskapligt trovärdiga personer. Varje gång du ser den typen av situation, vare sig det gäller t.ex. migration, miljön eller något annat, var då högst skeptisk. Lyssna gärna på nedan intervju, i lugn och ro.


Noterar du hur sektliknande miljöfanatikerna agerar? Vilka syften har alarmisterna och globalisterna tror du? Är det en slump att Gudrun Schyman nu övergett marxismen, "jämställdheten" och nu istället satsar på det område där pengarna finns? Miljölarm. Är det en slump att de som ställer berättigade frågor blir utsatta och trakasserade, istället för att vi har en öppen debatt? Precis som i migrationsfrågorna. Myndigheter som begår bedrägeri, i syfte att alarmera om miljön? Är det rimligt? Är det seriöst? Är det rimligt att Sveriges energipolitik utesluter kärnkraft, när forskning och tekniska framsteg säger något helt annat idag?

I mitt tycke är dessa människor, globalisterna och aktivisterna, extremt farliga. Pratet om "miljödiktatur" är inte ett skämt, det finns de som driver den frågan hårt. Och det kan få allvarliga konsekvenser för ditt vardagsliv. Det är inte en slump att t.ex. Sveriges och eus politik idag kännetecknas av fullkomliga orimligheter, utan det är mycket väl regisserat i bakgrunden.

Läs gärna Lars Berns blogg, för att få en saklig och underbyggd syn på samhällsdebatten:
https://anthropocene.live/om-2/

2 kommentarer:

 1. Sägs ofta något i stil med:
  Planeten kommer att gå under om 10år om inte målet om xx% cotvå uppnås.
  Undrar vad det innebär, är det att planeten pulviriseras och alla dess atomer kommer att slungas ut i rymden på något sätt? Gravitationen skulle alltså upphöra, magnetismen likaså och därpå även krafter som verkar mellan de minsta av partiklar i atomkärnan. Och eftersom ljus är elektromagnetisk strålning så kommer även hela vintergatan att mörkläggas, dvs alla solar i hela universum slocknar mer eller mindre samtidigt.

  Kina öppnar nya kolkraftverk kontinuerligt och planerar att fortsatt göra så många år framöver. Vad ska man med kärnvapen till när man uppenbarligen kan totalförinta vintergatan och rymden som sådan genom att köra igång nya kolkraftverk?
  Verkar lite kortsiktigt av Kineserna, varför jobba hårt varje dag när ändå allt liv kommer vara utraderat inom tio år - det naturliga vore väl att lägga sig på stranden med en drink i handen och vänta in det oundvikliga?

  Det är mycket man inte förstår, det är helt uppenbart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det senaste jag hörde är att de nu tagit ned tiden till fem år kvar :) Om vi inte omedelbart gör som de säger alltså.
   Tack för kommentaren.

   Radera