Adtraction

torsdag 23 maj 2019

Funcom - Nya rekord

Innehåller reklam och annonslänkar.

Det är verkligen roligt att se hur framgångsrikt den nuvarande ledningen har drivit Funcom sista åren. En nördig vd och cfo som vet exakt hur ett bra spelbolag ska drivas och utvecklas. Pålitligt folk som levererar, sådant inger förtroende. Bolaget påminner allt mer om Paradox, på den tiden det begav sig och babyn tog ordentlig fart i tillväxten.

https://www.twitch.tv/videos/428800648##

Jag hade själv inte så stora förväntningar inför det här kvartalet. Men nu visar Funcom att de kan leverera riktigt bra även de kvartal när inga stora nyheter lanseras, vilket jag tycker är en viktig milstolpe att notera i bolagets utveckling. Det goda kassaflödet och den starka balansräkningen medger en hög investeringstakt, så det ser bra ut inför kommande åren. Även kul att deras spel fått så pass positiva omdömen på Steam, det bådar väl. Jag vidhåller att ett köp på dagens nivåer ter sig tämligen attraktivt.

Intressant att de även nämnde kortfattat att det är lite ändringar på gång i bolagets legala struktur. Kan det vara så pass bra att ledningen nu har insett att det inte gynnar dem att vara noterad på en illikvid lek och skojarbörs som Oslos? 

Länk till Funcom hos Avanza

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar