Adtraction

lördag 8 juni 2019

Firade du?

Innehåller reklam och annonslänkar.

Visst var det skönt att vila upp sig i strålande sol under nationaldagen, och medföljande klämdag detta år? Hade temperaturen hållit lite mer än 13 grader i havet så hade man ju inte ens haft anledning att klaga... 

Nationaldagen har aldrig varit en stor festdag för min del, för Sverige är ju annorlunda än flertalet andra länder vad detta beträffar, av någon märklig anledning. Men döm av min förvåning när jag på twitter fick se följande:

Filip Holm, aktiv i Liberalerna, bränner Svenska flaggan.

Jag bryr mig inte så mycket om mindre begåvade Liberaler ägnar sig åt att bränna landets flagga på nationaldagen. Men, det hade varit roligt att se ifall samma personer vågat bränna koranen på öppen gata. Det skulle aldrig ske... konstigt nog. Symboliken i handlingen är dock stark. Det är ingen slump att vissa partier idag gör allt de kan för att upplösa allt vad nation heter. De har en stark drivkraft när det kommer till att rasera välfärden och allt det som tidigare generationer via hårt arbete byggt upp.

Samma begåvningsreserv som nu kommer välja en misslyckad vit medelålders man till partiledare, igen. För det går nämligen inte för sig att välja en svart kvinna med begåvade och underbyggda åsikter, när allt kommer omkring. Värdegrunden tillåter inte det.

Tänk efter före... Teckna en inkomstförsäkring innan det är för sent...

5 kommentarer:

 1. Ateist javisst9 juni 2019 kl. 14:52

  Brukar ej kommentera politiska utfall men undrar nu ...Varför bara bränna koranen? Kanske torarullarna och andra religioners "heliga böcker" också när man ändå är igång? Vad är ändå poängen med religionsfrihet om man ändå inte får välja att tro på en religion som man själv vill utan att agera syndabock för varenda sk-t som någon annan inte kan lösa? För du kan väl ändå inte påstå att muslimer är skyldiga till exvis den usla svenska sjukvården? Den här ju varit usel i över 30 år! Men jag håller också med dig man ska inte bränna flaggan. Helt onödigt. Men man ska heller inte påbörja onödig pajkastning på alla "andra" som inte "passar in"i Svensson mallen. Alltså är det inte helt fel att ta sig en funderare innan man skriver ngt och tänker skulle jag kunna säga detta f2f till någon som inte är SD-are. Om ja: skriv om nej ;kanske dags att fundera vad du skriver och tänker ...det finns bra folk och det finns dåligt. Det räcker med hat även om det är en bloggare som skriver det är det onödigt i en annars bra blogg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själv är jag så enormt trött på alla kränkta människor som likt A Lööf pratar om hat då fort någon inte stryker dem medhårs.
   Tack för kommentaren.

   Radera
 2. Sinnessjukt att bränna svenska flaggan, även för en obegåvad slyngel. På sjuttiotalet var det straffbart, och det är helt ofattbart att det inte är det längre.

  SvaraRadera
 3. Förstår inte hur dessa partier på vänsterkanten kan hata vårat land så mycket.. Men kommer fira stort när liberalerna åker ur riksdagen i nästa val! Får hålla tummarna att C och MP går samma öde till mötes!
  Tack för en bra blogg!
  Mvh

  SvaraRadera
 4. Förstår inte hur dessa partier på vänsterkanten kan hata vårat land så mycket.. Men kommer fira stort när liberalerna åker ur riksdagen i nästa val! Får hålla tummarna att C och MP går samma öde till mötes!
  Tack för en bra blogg!
  Mvh

  SvaraRadera