Adtraction

tisdag 17 september 2019

Hårresande

Har du också reflekterat över varför Socialdemokraterna agerar som de gör? Varför tas inte krafttag mot kriminaliteten, varför har man låtit en okontrollerad och ohållbar massmigration fortgå, varför försätts allt fler kommuner på knäna ekonomiskt?...

Se gärna bifogad video, så får du en del av svaret. Den historia som berättas här om Sveriges före detta statsbärande parti är inget annat än en gigantisk skandal! Hade detta utspelat sig i valfritt annat demokratiskt land med en fri media så hade huvuden rullat och partiet ifråga rasat fullkomligt. Men, icke i Sverige.

Här tillåts utländska intressen styra, som om det vore helt normalt. Dessa har idag långt mer inflytande i Sverige än allmänheten tycks inse, och det är direkt farligt. Det är som du nu förstår ingen direkt slump att vänstern systematiskt har gjort sig av med de starka kvinnor som t.ex. motsatt sig patriarkat, hedersvåld och liknande hemskheter. Det är nämligen ett helt medvetet vägval kring hur Sverige ska utformas, om vi låter dem hållas.


Tycker du det är förenligt med en demokrati att statsbidrag är så starkt kopplat till att du t.ex. inte får kritisera Islam, oavsett form? Så pass starkt kopplat att alla organisationer idag noga inordnar sig i de styrandes budskap.

Tänk efter före... Teckna en inkomstförsäkring innan det är för sent...

8 kommentarer:

 1. Vår oberoende media, dvs statstelevision och statsradion, har väl rapporterat klart och tydligt om detta, och om avtalet?
  Inte? Ställ dig frågan hur det kan komma sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, eller hur. Lika tydligt som varför världens högsta skattetryck ger ett upplöst samhällskontrakt...?
   Tack för kommentaren

   Radera
 2. Ett cyniskt sätt att använda människor som flyr från krig och förtryck till att fiska efter röster. Sossarna är väldigt flitiga i "utanförskapsområden" runt om i Sverige. Det mest hårresande är de som knackar dörr och i praktiken ger stackarna ett ultimatum : rösta på oss, annars får du troligtvis inte stanna i landet. Samma skit händer i USA, om än värre, bland demokrater i USA. Vissa av de mer vänster-orienterade demokraterna önskar inget mer än att fiska efter röster bland människosmugglade, "olagliga" invandrare, kriminella knarkkarteller och till och med avlidna, samt allsköns medborgerliga rättigheter och förmåner. På bekostnad av allt högre skatter, och räcker inte det så kan man alltid låna ännu mer utan intention att betala tillbaka dessa.
  Blotta tanken på kritik kring dessa frågor riskerar stämpling som rasist, främlingsfientlig, islamofob eller liknande. Ett slags straff för att ens tänka tanken. Lite Orwell 1984 över det hela.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det finns många skäl att vara oroad över ett totalt haveri för hela Sveriges framtid, om inte utvecklingen bryts abrupt och hårt inom kort.
   Jag håller med dig om att de ansvariga som skapat all denna subventionerade flyktingsmuggling är vidriga människor. De drar sig inte för något, och sedan har de tom mage att smutskasta kritiker när de ställs till svars. De har väldigt många skruvar lösa, den saken är helt klar.
   Tack för kommentaren.

   Radera
  2. Statistiken för utanförskapsområderna är likartad. Ca 70-80% invandrare, 40% har ett arbete, 97% bor i hyreslägenhet, 60% röstar S, 10% röstar V. Detta är en massiv väljarbas för S då andelen anhängare i övriga samhället sjunker.

   Radera
  3. Samtidigt borde det finnas en gräns för även alla dessa människor? Vem vill leva mitt i ett kaosartat utanförskap, där djungelns lag råder istället för samhällets?
   Tack för kommentaren.

   Radera
 3. Min helt personliga åsikt är att det inte finns något som helst fördelaktigt med mångkultur, även om detta basuneras ut till höger och vänster från alla möjliga håll. Att kalla folk för galna är något jag sällan gör, men om man ser vad som händer i Sölvesborg nere i Blekinge, när en enig kommunstyrelse beslutade att strama upp flaggpolicyn, känns helt surrealistiskt faktiskt. Det som är ännu värre är att man inte lyssnar på fakta i det hela, utan allting känns som nån sorts hatkampanj, noggrant orkestrerad, mot Samstyret (SD, M, KD). Pride och dess flagga används som pansarbrytande ammunition, trots att den inte alls har med saken att göra.

  Nej, jag är på allvar orolig för vad som händer i vårat land, och denna senaste incident gör mig inte lugnare direkt. Skjutningar och ghettoliknande stadsdelar är väl en sak, men det är nu ganska tydligt att vissa politiska motståndare är villiga att göra precis vad som helst för att motarbeta demokratiskt valda politiker.

  I Rosenbad verkar allting vara frid och fröjd dock, inte ett uns av krismedvetenhet. Vi har fler skjutningar än någonsin, folk mördas på öppen gata och allt man gör är att stå och svamla. Dessa låtsassamtal där SD inte fick vara med (men alltså...) ger jag inte mycket för, utan det är ren symbolpolitik för att det ska se ut som om man vill göra något. Jag har flera gånger ställt mig frågan på vilken sida Cirkus Löfven är, och jag börjar mer och mer undra om deras huvudsakliga mål är att demontera det Sverige man växte upp i totalt. Symptomen och tecknen på detta är helt enkelt för många.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vad ska man säga? Jag är också väldigt orolig för vad de som nu styr Sverige faktiskt är kapabla till. De skyr inga som helst medel när det kommer till att genomföra sina fantasier om hur ett fungerande land kan byggas utan några som helst regler eller gemensamma värderingar. Inte ens ett gemensamt språk, och sedan en arbetande klass som ska tvingas försörja andra via ständigt ökande skatter?
   Tack för kommentaren.

   Radera