Adtraction

onsdag 15 april 2020

Det stora bankrånet

Sveriges politiker är bevisligen totalt samvetslösa, de saknar helt och hållet gränser för sitt agerande.
Vad tänker ni läsare när ni ser nedan?...

Vi medborgare förutsätter att politikerna går före och skänker allt de personligen äger!

Själv känner jag ingenting annat än en totalt avgrundsdjup vrede mot de ansvariga! 
 
Jag saknar nästan ord, jag blir fullkomligt matt. Vi lever i ett land med ett av världens högsta skatteuttag. På marginalen plockas det ut över 70 procent i skatt, på allt som rör sig och ännu visar livstecken. Men nu saknas det pengar till det nödvändiga, nu bes om donationer till inventarier och mediciner. Det värsta kanske ändå är att politrukerna inte ens fattar hur detta mottas och varför folk blir irriterade. Stort tack för allt, för alla era insatser för landet och för folket, verkligen...?

Finns det måhända någon politruk som begriper att det är rimligare att bekosta sjukvård med skattemedel, så som samhällskontraktet avsett? Och kanske till och med att det, till skillnad från idag, är rimligare att bekosta menskonst och genus"vetenskap" med donationer än med skattemedel?

När en yngre pensionär inte längre anses som lönsam skattebetalare, då vägrar (S)veriges politruker dem sjukvård. Ska våra äldre i denna situation nu även ha ångest för att de vet att de samvetslösa politrukerna vägrar dem omsorg? Är det rimligt och är det så vi ska ha det? Nej, det måste till ett slut på hippster-flummet och hashi baschandet på jobbet, i Sveriges Riksdag och regering nu. Det räcker nu!

Är det någon som någonsin har hört politikerna och deras tjänstemän uttalat påstå att nu krävs fokus på kärnverksamheten, nu måste allt överflödigt och enormt kostsamt fluff bort, om det inte ska bli konkurs eller ond bråd död som konsekvens? Vilka åtgärder har de vidtagit innan de går ut och tigger pengar på detta vis? Vem av dessa politruker har ens tänkt tanken att det behövs ny lagstiftning om tjänstemannaplikt och ansvar i Sverige, om landet någonsin ska kunna fungera normalt igen?

Vad sägs om nedan passande citat, tro?

" Varje förslösad skattekrona är en stöld från folket. "

Tänk efter före... Teckna en inkomstförsäkring innan det är för sent...

4 kommentarer:

 1. Vad har du för källa på att Sverige har världens högsta skattetryck? Tror du får uppdatera dig lite.

  Annars håller jag med! Hur kan vi ge vården så lite pengar?! Och just Region Stockholm kanske ska hålla käft. Där har den blågröna-röran fortfarande varsel på sjukvårdspersonal.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har rätt, nu har jag ändrat till "ett av världens högsta skattetryck", vilket är korrekt sedan väldigt länge.

   Sveriges problem är som bekant inte för lite skatteintäkter. Det spelar ingen som helst roll hur mycket pengar som tas in ifall de missbrukas.

   För övrigt har detta ingenting alls med partifärg att göra. Hela sjuklövern och stora delar av det kravlösa svenska folket bär ett delat ansvar för allt blod de nu får på sina egna fingrar. Konsekvensen av missbruk och grov korruption.
   Tack för kommentaren.

   Radera
 2. På SVT-Stockholms lokalnyheter presenterades detta som ett undantag eftersom regionen fått så många förfrågningar om hur man kan donera pengar i detta läge. Tankar om det? Låter väl vettigt då att dessa donationer fonderas för att lättare kunna kontrollera att donationerna sedan går till rätt ändamål?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad Pravda påstår har jag ingen åsikt alls om vanligtvis. Jag försöker att helt undgå dem så gott jag bara kan. För jag behöver ingen hjärntvätt.

   De kan inte nyttja våra skattemedel korrekt, men dessa donationer ska alltså gå till behövliga ändamål? Tillåt mig skratta! Det fattas väl vara att de sätter in en ny annons, med ett barn på som man kan skänka till?
   Tack för kommentaren.


   Radera