Adtraction

måndag 28 februari 2022

Nyttiga idioter och miljön

Hur kommer det sig att foliehattarna ofta visar sig ha rätt? I förra inlägget kunde ni läsa om hur korrupt Tysklands före detta högsta politiska ledning är. Idag visar det sig vem som finansierat den påstådda miljörörelsen.

Detta är helt väntat, men ändå stort i sig. En fransk statsvetarprofessor säger att de har funnit att ryska ekonomiska intressen har finansierat så kallade miljörörelser i Europa, för att dessa ska påverka politiken och få länder att stänga kärnkraften. Med känt katastrofalt resultat för miljön, ekonomin såväl som för demokratin.    

https://twitter.com/KaplanBen_Fr/status/1497663247071203333

Magdalena Andersson sa senast idag, i media, att hon kan tänka sig att riva upp beslutet om slutförvaring av kärnbränsle för att få bilda regering med Miljöpartiet än en gång. Ett viktigt besked till alla er som vill se en fungerande och rimlig energiförsörjning i Sverige, och i förlängningen ett oberoende av Putin. Hur kommer det sig att detta parti alltid prioriterar makten framför allt annat?

Faktum är att man kan kalibrera sin moraliska och analytiska kompass rätt väl genom att göra tvärtemot vad miljörörelsen ofta förespråkar. Hur kommer det sig att miljörörelsen mest kännetecknas av folk som låter sig nyttjas som nyttiga idioter? Vad tror du?

4 kommentarer:

 1. Jag har länge sett på miljörörelsen med skepsis, de har sedan länge bevisat att de lever i en fantasivärld. Därmed är jag benägen att tro på den franska professorn, konstigare saker har hänt. Cui bono ska man alltid fråga sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är lite synd egentligen, att det verkligen tycks förhålla sig på det viset att de lever i fantasin och så vänstervridet helt i onödan.
   Tack för kommentaren.

   Radera
 2. Hur det kommer sig att S alltid prioriterar makten? För att de kan och kommer undan med det. I en perfekt värld skulle väljarna se igenom taktiken och sänka dem pga det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det verkar ju inte bättre än att de allra flesta går och röstar på samma som förra gången, eller samma som farsan. För att det alltid varit så. Och det är ju bekvämt att inte behöva ta ställning till sakfrågor, utan bara rött eller blått? För att sedan återgå till tv, chips, och öl.
   Tack för kommentaren.

   Radera