Adtraction

söndag 24 april 2022

Stödjer Ebba Busch till 100%

Jag vet nästan inte vad som är värst. De våldsamma islamistiska upploppen i Sverige denna påsk med över 100 skadade poliser, eller det sätt ansvariga politiker har agerat på. Det torde nu stå helt klart för gemene man att regeringen på intet vis står bakom en fungerande rättsordning och demokrati i Sverige. Utsätts polis och andra medborgare för grovt våld av detta slag så måste samhället givetvis svara med hårda konsekvenser och snabbt och skoningslöst. Det är inget att diskutera om, i ett normalt land.

Inte bara snygg. Hur är det med den svajiga ryggraden, Ulf...?

Ska jag hårdra det så fattas det väl nu nästan bara att några av upploppsmakarna grips, för att därefter frias med rekordhöga skadestånd. Dvs. på det vis det har gått till flera gånger nyligen, i det politiserade juridiska systemet i Sverige. Vad händer med rättsordningen och demokratin i ett land den dag allt fler poliser inser att det inte är värt att riskera sitt liv utan uppbackning från politiker och media? Den dagen kanske inte är långt bort, för dagens Sverige är snabbt på väg mot en så kallad fallerad stat

Det alltmer akuta händelseförloppet i dagens Sverige kan möjligen hanteras genom att med omedelbar start direktutvisa kriminella migranter samt religiöst extrema. För de är nu bevisligen så pass många så att staten förlorat kontrollen över delar av territoriet. Nuvarande utveckling är farlig och det motiverar således kraftfulla och avskräckande åtgärder. 

Även i Norge försökte de lättkränkta sig på stenkastning häromdagen. Norska polisen svarade föredömligt  med tårgas, grep ett antal av terroristerna och upplöste därefter mötet. Notera att inget nämndes om skadade poliser eller ytterligare våldsamheter mot samhällets grundpelare. Notera hur detta således skiljer sig från situationen i Sverige, där våldsverkarna istället tilläts flytta fram sina positioner i samhället. Allt under impotente Morgan Johanssons överseende. Frågan är om regeringen ens förstår hur detta skadar bilden av Sverige internationellt, eller hur det skadar investeringsviljan i Sverige än mer? Sveriges grova problem med inrikes säkerhetsläge är på riktigt.

Vad tycker du själv om ovan? Stöttar du kanske Ebba och har du sett över planen för Swexit?       

17 kommentarer:

 1. Jag stöder helhjärtat Ebba Busch. Tyvärr tror jag dock att detta bara är början på en nedåtgående spiral i landet. Vågar knappt tänka på hur det kommer att se ut här om tio år? Sverige blir som ett nytt Jugoslavien? Jag planerar definitivt för en exit/ANders

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju inte nog med händelserna i sig. Dessutom försöker den politiskt köpta median i Sverige göra gällande att Ebba saknar folkligt stöd för sina rimliga uttalanden. Ett prakthaveri av media. Men jag väntade mig ärligt talat inget bättre än så heller av "oberoende" media, tyvärr.
   Det går snabbt nu med förfallet i Sverige, onekligen ja. Alla tecken finns där på en fallerande stat. Korruptionen tilltar osv.
   Tack för kommentaren.

   Radera
  2. Jag stöder helhjärtat Ebba Busch.Är det samma gäng som förekommer på flashback så är det nog väldigt lätt kränkta ligister som helt enkelt var ute efter att skada poliser. Ett ex. det skulle vara koran bränning i H-borg men mötet flyttades till Malmö. ändå vart det kravaller i H-borg.
   Ja Mprgan Johansson Sveriges egen Bagdard Bob, har han överhuvud taget åstadkommit något? Tror knappt det

   Radera
  3. Ja, alla man pratar med förstår ju att medias fulltolkning av Ebba är löjeväckande. Men det är än mer löjeväckande hur Socialdemokraterna väljer att gömma undan statsministern och Morgan i detta läge. Till varje pris vill S undvika debatt. Förklarligt, de vill ju inte förarga sina egna våldsamma väljare detta valår. Utöver att partiet helt saknar fungerande politik. Det är inte direkt slumpen att detta händer under denna handlingsförlamade och korrupta regering.
   Tack för kommentaren.

   Radera
 2. Hej, stödjer Ebba! Hon har rätt i sak.

  Varför har inte polisen bättre medel för att möta stora "demonstrationer"? Varför skadades inte någon av våldsverkarna? Varför kan inte media fråga sig dessa frågor och utkräva svar av polis/regering?

  Som lök på laxen såg jag TV4 intervjun med Ebba i lördags morse. Puh! Säger jag.
  Hon svarade flera gånger och utvecklad svaret bra men Jenny Ö. är så indoktrinerad i "Sverige-bilden" att det är som att prata med en sten. Goddag yxskaft-frågor som upprepas till förbannelse. Vägrar höra och framförallt förstå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra fråga. Polisens resurser behöver givetvis stärkas, för dagens Sverige är långt ifrån detsamma som förr. Kriminaliteten är betydligt mer omfattande och grövre. I det läget är det talande att S i budgeten helt bortprioriterade polisen i princip. Men delvis tror jag resurser finns, men att polisledningen gett direktiv om passivitet. Säkert politiskt drivet även det. Flumlinjen är ju sedan gammalt i svensk politik. Det är vad vi nu ser resultaten av.
   Tack för kommentaren.

   Radera
  2. Det hon resonerade kring var varför polisen skadades, medan demonstranterna inte skadats. I sak hel rimligt att fråga sig.
   Men det verkar som att media vinklar det till: Ebba är för att polisen ska skjuta besinningslöst in i en folkmassa för att någon kastart en (liten) sten. Morgan tycker inte det. Alltså är Morgan bättre.

   Radera
  3. Det jag själv undrar är hur vanliga journalister fungerar? Vill de leva i ett samhälle där fullkomlig laglöshet råder? Varför då? För det är exakt så de resonerar och argumenterar för.
   Tror journalisterna att de själv och sina egna nära då ska undkomma grov brottslighet och dödligt våld i ett sådant samhälle och varför då?
   Tack för kommentaren.

   Radera
  4. Ytterligare en fråga på detta ämne blir ju varför politikerna tycks gilla politikerförakt? För det är ju vad som skapas via denna typ av debatt. Hur är politiker funtade, när de verkligen tycks gilla att bli sedda så som paria i samhället? Vanligt folk ser ju ned på dem med stort förakt idag.

   Radera
 3. Håller inte med, men har också lärt mig sedan länge att det inte är värt att yttra motstridiga åsikter i större utsträckning. Så jag nöjer mig med att det är magstarkt att en riksdagspolitiker ber polis att skjuta mer..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu var det ju inte alls så hon sa. Antingen har du inte bemödat dig om att lyssna på hela intervjun, eller så misstolkar du medvetet.

   Att kritisera är enkelt. Men, vad är ditt eget förslag för att få ett slut på det som eskalerande våldet. Nu försöker pöbeln mörda även polis öppet, och du hävdar de inte ska försvara sig eller allmän ordning. Ska vi kanske göra som hitintills, dvs passivt se på? Inte sätta några gränser alls? Vad tror du händer då?

   Radera
  2. Sverige är bortgjort totalt än en gång in internationella ögon. Det är knappast bara våldet i sig självt som är det allvarliga här. Landets framtid står på spel, det är så långt saker och ting har urartat.

   Radera
  3. Det är vackert att alla som inte håller med i Ebbas uttalande medvetet misstolkar. Ni på den högra högerkanten e sjukt bra på att försvara era egna med att alla andra hela tiden gör alla fel, och att SD/KD och möjligen moderaterna är den enda vägen fram.

   Men då dras man till minnes vilka det var som nästan helt stängde ner polisutbildningen under sin senaste mandatperiod, för att finansiera lite skattesänkningar.

   Har Trump twittrar om att hela Sverige brinner nu igen? Vet inte om det representerar hela världen dock...

   Mitt egna förslag är inte o skjuta skarpt in i en folksamling med barn iaf.. Det upptriggade våldet får ni på högerns trottoarkanten stå för.

   Radera
  4. För det första kan du vänligen, men bestämt, lägga ned käbblet om "Höger, vänster, vems fel osv". Det finns inte en enda person utanför media eller Riksdagen som är intresserad av det käbblet om ideologi och den sanna läran. Ingen.

   Du kanske missuppfattade vad jag frågade dig om. Vad är ditt förslag, om det nu bevisligen är som så att kaffe och bulle inte fungerar mot de som försöker mörda vår polis, brandkår, sjukvårdspersonal?

   Radera
 4. Det var ju Fredrik Rainfeht Som förstörde Sverige med att dra in allt offentligt och sälja ut sverige samt sin fria invandrarpolitik. Sossarna håller på att bygga upp sverige igen.Det tar lång tid att bygga upp igen efter RAINFEHLT. Tänk på att SD har även dom blåa mössor. SOSSEMATS

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att Reinfeldt medvetet skadade Sverige mycket svårt kan jag hålla med om. Det kan Socialdemokraterna dock inte använda som skäl gör sitt eget grava misslyckande med migrationen.

   Att det fortsätter käbblas på detta vis, istället för att visa en vilja att lösa problemen, gör bara att allt eskalerar. Det åstadkommer ingenting av värde att käbbla.

   Radera
  2. Med det sagt så undrar jag, seriöst, vad du menar med att Socialdemokraterna "bygger upp Sverige"? Med vilka konkreta åtgärder då menar du? Jag ser enbart tecken på motsatsen nämligen, på samtliga områden. Bidrag, slöseri och våld bygger inget.

   Radera