Adtraction

onsdag 31 maj 2017

Kvantitativ trading - Maj 2017

Svenska Socialstyrelsen &Co rekommenderar starkt en daglig överdos av byråkratiska dumheter. Således måste jag omnämna att: "Denna blogg innehåller reklam och annonslänkar".

Maj är slut, och det blir inte blir fler avslut denna månad för denna strategi. Så nu är det dags att titta lite på utfallet under senaste månaden för den kvantitativa strategi jag valt att skriva om på bloggen :

Avkastning för YE-strategin, utan hävstång

Jag kan bara konstatera att det går fortsatt bra nu, och senaste månaden genererade ytterligare 6,0 procentenheters avkastning. Det var en tämligen tradingvänlig månad, även om index enbart genererade ca 0,8 procent.

Om vi tittar på nyckeltalen, så ser de också bra ut :


Eftersom denna strategi fastslogs ha en säkerställd edge i slutet av föregående månad, så har jag nu successivt börjat skruva upp risktagandet. Större delen av min trading är idag helt automatiserad, om någon undrar.
------------------------------------ 
25% på allt, när du handlar via nedan länk! :

Maxim hjälper dig som proffs såväl som motionär att optimera din kost och maximera ditt träningsresultat, genom att erbjuda ett brett sortiment av kosttillskott och peppa dig att utmana dina gränser.

2 kommentarer:

  1. Riktigt kul att se! Hur gör du för att ta fram dina strategier? Vilken data? Program?

    SvaraRadera
  2. Jag har skrivit lite granna om det en del för länge sedan på bloggen. Men rent generellt passar jag mig oerhört noga för dataanpassning (som är så lätt hänt och kan få katastrofala följder). Det bygger snarare på erfarenhet, och det andra lärt mig. Varje ide jag använder har sin naturliga bakomliggande tanke. Idag finns sedan så många paket på marknaden som du kan nyttja för att implementera.
    Mvh http://investera-pengar.blogspot.se/

    SvaraRadera