Adtraction

torsdag 18 januari 2018

Insurtech

Innehåller reklam och annonslänkar.

Fortnox fortsätter att kapitalisera på sin stora (200,000+) och snabbt växande (30%+ pa) kundstock. De har legat lite lågt utåt sett ett tag med just denna del, men nu börjar det hända bra saker:

"...Fortnox dotterbolag Fortnox Försäkringar startar ett samarbete med Trygg-Hansa inom försäkringsområdet. Till en början handlar det om att erbjuda företags- och motorförsäkringar till småföretagare. Första försäkringen kommer att kunna tecknas under våren.

Fortnox och Trygg-Hansa gör nu en gemensam satsning inom det växande området insurtech, som handlar om att förändra försäkringsbranschen med hjälp av digitala lösningar.

– Tillsammans med Trygg-Hansa kan vi erbjuda våra kunder försäkringslösningar som är skräddarsydda efter deras specifika behov och går att anpassa allt eftersom företaget förändras. Det här blir en viktig pusselbit i Fortnox ekosystem av molnlösningar som underlättar för Sveriges småföretagare, säger Nils Carlsson, vd på Fortnox. ..."

Är det något Småländskt bolag som har en stark marknadsposition och en vinnande attityd, så är det Fortnox. Det här blir spännande framöver. En sak jag dock önskar är att de hade kommunicerat bättre och mer transparent kring nye vds incitamentsprogram. Ska jag behöva besöka bolagsstämman för den sakens skull? Även om det inte alls är frågan om några orimligheter vad detta avtal beträffar, så tycker jag frågan hanterades smått ignorant.

Länk till Fortnox hos Avanza

3 kommentarer:

 1. Spännande, ska ta mig en titt på bolaget, tack för att du delar med dig! Mvh Kneg

  SvaraRadera
 2. Tack för kommentaren. Jag läste just en del på din blogg, bra inlägg generellt. Jag lägger upp en länk till dig. Mvh

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla, din blogg har redan en given plats i min länklista =)

   Radera