Adtraction

tisdag 15 maj 2018

Catena Media

Innehåller reklam och annonslänkar.

Även om det var ett rätt bra tag sedan nu, så har jag tidigare skrivit om min tämligen positiva inställning till Catena Media. Intressant nog så upphävde USA:s högsta domstol på Måndagen ett förbud mot sports betting, vilket kan öppna upp en marknad i flera delstater. Detta kommer även i ett läge med tämligen dämpat sentiment i sektorn. Det är inte utan att jag delvis håller med om nedan:


Enligt Pareto är detta framförallt positivt för leverantörer som t.ex. Catena Media, medans operatörer behöver landbaserade USA-partners.

Länk till Catena Media hos Avanza  

2 kommentarer:

 1. Ja alla verkar tala varmt om Catena media men jag har själv valt att inte investera i dem ännu. Om man ska in i bettingvärlden känns de som ett bra alternativ ihop med Cherry. Hittills står jag dock utanför den sektorn helt vilket har varit en dålig affär.

  Aktiepappa - en blogg om ekonomi och aktier

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är långt ifrån för sent att hoppa in i CTM, de har framtiden för sig. Men utöver spel så har CTM även breddat sig mot finanssektorn, och skulle den satsningen falla lika väl ut så kommer det ryka rejält om aktien framöver i takt med uppgångarna.

   Tack för kommentaren.

   Radera