Adtraction

fredag 1 november 2019

Tack Paolo

Innehåller reklam och annonslänkar.

Jag skrev tidigare i år ett inlägg om att någon hade gett mig ett exemplar av Paolo Robertos träningsbok. Jag antog utmaningen och tänkte att det var lagom att återkomma med ett inlägg om resultatet lagom till årsskiftet någon gång. Men, jag tar det redan nu, för jag ser redan tydliga resultat.

När jag läste om Paulos tidigare "bedrifter" i Kungsträdgården så trodde jag aldrig att jag senare i livet skulle få anledning att tacka just honom. Men, jag gör det nu. Din bok har verkligen hjälpt mig att få ordning på hälsan. Du fick mig att inse att träning behöver inte alls vara särskilt omständligt eller dyrt, det behöver inte ta mycket tid, det behövs absolut inget gym, och det kan vara kul. Du har hjälpt mig att få bort ca 17 onödiga kilon på relativt kort tid, samt att få ned blodtrycket ca 10 procent. 

Enkla övningar hemma, för alla.

Jag är tacksam för att det genetiska lotteriet har gett mig förutsättningarna att tjäna miljoner på börsen. Men, nu har jag också insett att träningsresultat har tydliga samband med det som krävs på börsen. Du behöver uthållighet, vilja och disciplin, för resultaten syns först med tiden. Du behöver även en plan och processfokus för att exekvera. Men i övrigt är det ganska enkelt, skulle jag vilja säga.

Människan har en tendens att komplicera det mesta. Det gäller börshandel och det gäller kost. Hur många fullkomligt meningslösa specialkoster har man inte läst om? Det är dock inte svårare än att du måste se till att tillföra mindre energi än kroppen förbrukar. Allt som behövs för den saken finner du t.ex. gratis på 1177.se. Resten är viljekraft. Har du det, eller inte?

Länk till Paulos Träningsbibel hos Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar