Adtraction

lördag 14 mars 2020

Omvärldsläget och börsen

Kapitalförvaltaren Coeli tillhör några av de som jag tycker bruka föra en lagom balanserad kommunikation. De tillhör alltså inte alla de fondbolag som ser kommunikation med kunder enbart som ett illa nödvändigt och politisk korrekt tvång. De har även anställda med bra kompetens, inte minst gillade jag den bok som skrevs av Andreas Brock för ett antal år sedan. Han har passion för det han gör och det märks.
  
Delvis med anledning på dramatiken på oljemarknaden så publicerade Coeli för några dagar sedan nedan video. Jag håller kanske inte med om allt som sägs, men det är en intressant diskussion likväl. I tider som dessa, där osäkerhet råder, så gäller det att vidta vissa åtgärder men samtidigt inte överreagera. Fokus måste ligga på framtiden, efter det att vi har tagit oss igenom detta läge med, som alla tidigare gånger. Även om det just nu är enkelt att på ett trovärdigt vis torgföra diverse dystopier.


Läs för övrigt gärna min kortfattde tidigare recension av Andreas bok. Och skulle du fundera på att ändra i din fondportfölj, varför då inte göra det via nordens bästa och billigaste plattform Savr? Samma fonder men till kraftigt reducerat pris tack vare frånvaro av höga säljprovisioner.

Vilka kapitalförvaltare tenderar du att lyssna på själv, om ens några?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar