Adtraction

torsdag 20 juli 2017

Kreditbörsen

Innehåller reklam och annonslänkar.

Kreditbörsen Sverige AB är verksamma inom peer-to-peer (p2p) utlåning och agerar låneförmedlare och matchar ihop långivare med låntagare. Man är registrerade hos Finansinspektionen som betaltjänstföretag. I USA har denna typ av låneförmedling funnits i större omfattning under en längre tid, och jag tror tiden kan vara mogen för den typen av ökad konkurrens även i Sverige, på ett mer seriöst vis. 

I Kreditbörsens systerbolag Swedish Credit Group har man sedan 2011 bedrivit en tämligen framgångsrik verksamhet riktad mot privatpersoner i behov av mindre lån. Åren av tillväxt och verksamhetsutveckling har nu medfört möjligheten att lansera Kreditbörsen, där man satsar på större lån mot företag och även inom kort privatpersoner. Man kommer till vintern även lansera en andrahandsmarknad i realtid, vilket medför en möjlighet för investerare att sälja sina fodringar när de vill.        

Kreditbörsen fungerar som en marknadsplats mellan företag som behöver lån samt privatpersoner och företag som vill investera i lån. Hos Kreditbörsen kan låntagare välja att söka lån mot direkt besked och få en anpassad ränta. Du behöver inte genomgå några utdragna auktioner med risk för att inte få någon finansiering då du istället får besked direkt.

Kreditbörsen är unik i det avseendet att inbetald ränta från lån utbetalas varje dag till investerare vilket betyder att investeraren kan låna ut pengarna igen redan samma dag. Detta ökar avkastningen avsevärt över tid på grund av ränta på ränta effekten. Målsättningen är att leverera en avkastning, efter avgifter, på 10-12 procent per år.

Som investerare kan du hos Kreditbörsen deltaga i direkta finansieringar med automatik, där Kreditbörsen har tagit hand om villkoren för att optimera din avkastning. Som investerare kan du sätta risknivåer utifrån hur stor andel av din portfölj som du kan tänka dig att exponera mot en och samma låntagare.

Skulle någon låntagare få problem med sina betalningar kommer Kreditbörsen ta hand om ärenden och hantera alla processer för att du som investerare inte ska behöva lägga ned någon extra tid. Alla klientmedel hanteras på segregerade klientmedelskonton, d.v.s. avskiljt från bolagets egna medel, och ingen drabbas därmed om Kreditbörsen skulle bli insolvent. 

Låna

--------------------------
Rabattkod
-20% på allt hos Gymgrossisten nedan, kod SOMMAR
Gymgrossisten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar